Üdv!
Tamara (30), és a másik Tamara, aki szintén 30, ugyanaz a hirdető lehet? A telefonszám nem ugyanaz...
Üdv!
Tamara (30), és a másik Tamara, aki szintén 30, ugyanaz a hirdető lehet? A telefonszám nem ugyanaz...
Volt hozzá vki mostanában? Ha igen, írjon már rám privátban.
Zara régen nem Virág néven hírdetett? Kb. 1 éve.
Nem tudja valaki veletlenul, hogy mi lett az Eliza fele hazzal, pecs mellett aon a kis ***moderálva***?
Volt ott egy lany Tunderke neven. Szuper volt.
Ha barki tud valami elerhetoseget, kerem ossza meg.
Elore is koszi.
Volt valaki mostanában Nily-nél? Továbbra is odateszi magát, vagy lanyhult a produkció?
Aliz(25)-rol kernek velemenyt , illetve hogy a kenyszerfranciaja mennyire az valojaban. Koszonom
Ha vki tudja Meryll számát legyenszives adja meg privátba!
Elküldöd nekem is priviben? Kösz!
Andi Masszázsról valami infó?
Reginalove 42-ről van valakinek infója? Én hiába hívogatom, mindig foglalt a telefonja...:-(
Sziasztok Szöszi 38-rol valaki valamit tud hová tünt?
Milf kategóriában kit ajánlanátok? köszi
Sziasztok makktársak. Szöszi 38 hová tünt kis városunkból? Köszi
Sziasztok!
Dorina 28-ról van valakinek már tapasztalata?
Köszi!
Sziasztok!
A Vulkánház-nál kit lehet élesben is kipróbálni? Üdv.: Roli
A Vulkánház-téma engem is érdekelne. Kit lehet elkapni ott, és milyen összeget kell kicsengetni? ...és persze ki ajánlható onnan?
Furcsa, de én korábban már megpróbáltam ott rákérdezni a szex is lehet témára, de mindig elutasítottak...
Van valakinek tapasztalata, hogy be lehet-e zavarni egy-egy csajnak a lompost ott?
Sziasztok.
Lizi (40) -nél volt már valaki? Mik a tapasztalatok?
akinek van infója Dorkáról legyen szives megírni privátba!
Sziasztok! Kata 37 engem is érdekelne! Telefonon keresztül aranyosnak tűnik, a képei alapján nagyon szexi. Aki volt már nála, írja le, hogy olyan-e mint akit várt! Köszi!
Mendyről és Alexárol valaki tudna infót.