sziasztok! belváros/egyetemváros környékén MIÉRT csak alsókategóriát lehet találni? MIÉRT???
sziasztok! belváros/egyetemváros környékén MIÉRT csak alsókategóriát lehet találni? MIÉRT???
Hajduszoboszlói egész napos illetve éjszakás 4*-os hotelbe kikapcsolódásra keresek társat csütörtökre esetleg péntekre. Ha ismertek hölgyet, aki eljönne velem, írjatok rám. Ha hölgy vagy és van kedved velem tartani, írj rám a részleteket megbeszéljük.
Engem Ts Barbie érdekel...
Lilla 45? Jártatok nála?
Odett 20- rol van valakinek informacioja? Nagyon hizelgo az adatlapja, valaki mar letesztelte?
Illetve hosszu ido utan valaki aki jart ott es nala , valaszoljon legyszives egy privatba hogy Szilvi22 - most akkor igy nez ki vagy nem igy nez ki :D Donteskeptelen vagyok meglatogatasat illetoen.
Koszonom.
csáó!tudnátok ajánlani valakit???én is sokszor csalodtam már!a tetkós helena vagy loretta érdekelne,de liana vagy lili is szoba jöhet...valaki info???
Sziasztok! Jövő héten Pécsen lesz dolgom,pár hölgyet ajánlhatnátok (akár privátban is) akikkel biztosan jól fogom érezni magamat. Köszönöm
Ninettkerol tud valaki ujat mondani?
Meg mikor lakason rendelt voltam nala, akkor nagyon tetszett, de ez az autos es extrem hely dolog vajon milyen?
Ha valaki probalta az uj dolgait kerem ossza meg a velemenyt.
én szeretnék kérni infót egy fahéj stren nevű hölgyről, milyen a személyisége, hozzá állása a vedégekhez
én vagyok az egyetlen, akinek nem jön be amagassarkú??? minden más, főle a vászoncipő, amiben általában vannak a lányok, de itt senki?
sziasztok, vki esetleg infót transzsheryl-ről? köszönöm
Odett20rol van valakinek infoja?
Ninat egyebkent batran tudom ajanlani, apro torekeny roma lany , jo musorral
Üdv!
Tamara (30), és a másik Tamara, aki szintén 30, ugyanaz a hirdető lehet? A telefonszám nem ugyanaz...
Volt hozzá vki mostanában? Ha igen, írjon már rám privátban.
Zara régen nem Virág néven hírdetett? Kb. 1 éve.
Nem tudja valaki veletlenul, hogy mi lett az Eliza fele hazzal, pecs mellett aon a kis ***moderálva***?
Volt ott egy lany Tunderke neven. Szuper volt.
Ha barki tud valami elerhetoseget, kerem ossza meg.
Elore is koszi.
Volt valaki mostanában Nily-nél? Továbbra is odateszi magát, vagy lanyhult a produkció?
Aliz(25)-rol kernek velemenyt , illetve hogy a kenyszerfranciaja mennyire az valojaban. Koszonom
Ha vki tudja Meryll számát legyenszives adja meg privátba!
Elküldöd nekem is priviben? Kösz!