Sziasztok!
Valaki tudna nekem némi infót adni Lénuska27ről?
Nem csak a szolgáltató érdekel hanem a "körülmények" is.
•••moderálva•••
Köszönettel: bestfriend
Sziasztok!
Valaki tudna nekem némi infót adni Lénuska27ről?
Nem csak a szolgáltató érdekel hanem a "körülmények" is.
•••moderálva•••
Köszönettel: bestfriend
Sziasztok! Alíz (31)-ről van valakinek infója? Esetleg bárki másról, hogy ki ajánlott/elkerülendő?
köszi előre is :)
Sziasztok, masszőzre lenne szükségem aki érti a dolgát, tehát nem tipi-tapi hanem normál massz, amit kellemesen vezet le. Voltam már pár lánynál, Sopronban még nem viszont mennék pont arra.
Néztem Mandát illetve Rebecca-t, melyiküket ajánljátok?
köszi MT-k :)
Kedves Látogatóink!
Kérjük a "valaki tud-e valakiről valamit..." kérdéseiket itt szíveskedjenek feltenni
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Dorina 36, Zsuzsa 37, vagy Szöszi 41-el? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Sziasztok. Még újonc vagyok , nem voltam még lakáson senkinél. Úgy gondolom itt az ideje. 😉Tudnátok tanácsot adni mire kell figyelni.?! Első benyomásra a Pati 31és a Natika nagyon megfogott. Köszi mindenkinek.
Sziasztok! Járt már közületek valaki a balmazújvárosi Írisz Thai masszázs szalonban? Vagy Debrecenben Ziránál, vagy Yvettnél? Milyenek? Ki meddig megy el, és első sorban milyen a higiénia?
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok
Dóra 20 hölgyecskével kapcsolatba van valakinek tapasztalata? Szivesen meghallgatnám. Előre is köszi!
Hali valaki járt már kinga 18 nevű lánynál ha valaki tudna egy véleményt irni megköszöném.
Dittu eszméletlen jól néz ki! Porcelán baba lehet, akihez hozzáérni se lehet, vagy nyujt is valamit? Szandi tényleg kedves odaadó?
jó franciára tudtok valakit ajánlani?
Sziasztok,keresek egy debreceni lányt aki Nóra 23 néven volt sokáig!!!! Valaki ha tud rólla segítsen!! Köszönöm szépen!!! Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok!
Rami 20-ról tudtok valamit?
Olvastam fórumot de nem sok mindent sikerült megtudnom aóezért kértem a segítségetket.
Sziasztok Alíz (19) tudnátok irni róla egy pár soros véleményt ? :D
Gemina régóta hirdet itt nem volt nála senki?????
Myra 36-ról kérnék véleményt, tapasztalatot. Akár privátban is.
Köszönöm elöre !
Sziasztok. Karináról esetleg valakinek infója van? Igen szemrevaló már régóta tervezem a látogatását. Köszönöm előre!!! :)
Mylla 34-nél járt már valaki?
Sziasztok!
Nekem pedig olyan kérdésem lenne, hogy mélytorkos franciára tudtok-e ajánlani valakit? :)