Adrienn 26nál volt valaki?
Adrienn 26nál volt valaki?
Sziasztok.Szeretnék meglátogatni 2 csajt Gy9rben Dettike 32 illetve Becca.Volt már valakinek hizzájuk szerencséje?Érdemes elmennem hozzá? Köszi az infot
Szevasztok. Letty 27-nél járt már valaki? Nagyon kedves hangja van a telefonba. Ha más nem meglátogatom majd jövőhlten ha lesz még.
Valaki tud valamit Grétiről Nagykálló van kiírva, egyszer felhívtam akkor Pócspetrit mondott azóta nem tudtam elérni, valakinek valamilyen infó? Elég jónak tűnik.
Vivi 26 talán.
üdv! valaki volt már Debrecenben a Pálma masszőr Hölgynél? Kis beszámoló lenne róla?
Hali.Györben vagy tatbányan melyik tudjátok ajánlani aki nem nyafof és a popot is kedveli.Sajnos eddig csak igérgetökkel volt szerencsém.Köszi
Van-e itt olyan fiatal vagy milf masszőz HÖLGY aki masszázságyon / masszázspadon "dolgozik" és közben vagy utána lehet vele szeretkezni is :))) ??? Nem kefélni, nem baszni hanem szeretkezni !!!
Kedves Látogatók!
Nem kívánjuk több topicban ismét leírni és több alkalommal sem.
Azt, hogy szigorúbban moderáljunk, illetve hogy töröljük a kérdezősködéseket Önök kérték, szavazták meg. Ezt megtettük, de Önöknek nem volt jó, mivel egy "egyszerű kérdést sem lehet feltenni", "nem ez lenne a fórum célja"? Megoldottuk, hogy a városi topicocat az Önök kérésére ne lehessen tele "szemetelni" kérdésekkel, hanem "érdemi, valós látogatói tartalmakat lehessen megosztani", viszont aki kérdezni akar az is meg tudja tenni.
Megértjük ha nem felel meg ez sem Önöknek, ennek ellenére csak azt tudom írni: Önök kérték ezért lett minden így módosítva. Egyéb javaslatot sajnos eddig nem kaptunk, mit és hogyan lenne jó, pedig aki szeretne javaslatot tenni, az bármikor megteheti pl. a Szerkesztőségnek írt belső üzenetben.
A helyi képviselőkkel kapcsolatosan egy röpke válasz:
Mi egy pártatlan hirdető oldal vagyunk, így nem kívánjuk senki érdekét / érdekeit képviselni. Egy helyi képviselő pedig ezt nem tudná nekünk biztosítani, garantálni.
Sziasztok,
Valaki meglátogatta már Kamillát (23) ? Vélemény?
köszi
Maximálisan egyet értek veled. :) De sajnos most sz@rból kell várat építeni, és abból is csak a keményből lehet, nem abból, ami szétfolyik. :D Én is azon a véleményen vagyok, hogy itt kb. senki sem fog még akkor sem választ kapni, ha konkrétan értelmezhető kérdést tesz fel, mert akiknek nincs kérdése, az nem fog ide benézni naponta, és főleg nem fogja végigpörgetni a topikot, hogy kinek van kínja-baja. Inkább ezt a topikot kéne lekukázni és a városokat megnyitni és működtetni ahogy javasoltad is. :)
Szerintem reménytelen....
Aletta Győrben rendel. Jól néz ki!
Ha tudtok róla infót légyszi írjátok meg nekem.
Makkerek! Hadd nem barchobázzunk már! Ha szolgáltatóról van kérdésetek, akkor a minimum a név mellett a város és a hirdető kora, esetleg ha itt megosztható (azaz Vidéki lány-os) a linkje, mert láttunk már olyant, hogy XY néven három-négy szolgáltató is volt egyugyanazon városban! Még ha valaki volt is az adott hirdetőnél, nem fog tud segíteni Neked, mert nem tudja kitalálni, hogy Te kedves kérdező honnét is való vagy, vagy melyik városba szeretnél éppen elmenni? Legyen már végre érthető a kommunikáció. :)
Sziasztok! Andika érdekelne....valakinek volt már hozzá? Tapasztalat...?
Sziasztok.Györbe szeretnék el látogatni Esetleg tud valaki ajánlani valakit akihez érdemes el látogatni? :)
Tamara(23,sopron)...?
Halihó! Angéla(sopron) valakinek infó a lányról..!?
hello mindenkinek ! Miny(19) hez mit szoltok? regebben Rubi neven volt elerheto
Sziasztok
ZSuzsi leányzórol valaki tud valamit? Visszavonult vagy meg fog rendelni? Esetleg még most is rendel csak más néven?