Szia Ria!
Annyit szeretnék csak hozzáfűzni -és nem bántásból- ,hogy Neked is őszintének kellett volna lenned, saját magaddal és az illető személlyel szemben is, és már a találkozás elején megmondani neki, ha ő valamilyen oknál fogva nem volt számodra szimpatikus. Jól tudom és tisztában is vagyok vele, hogy ehhez a fajta szolgáltatáshoz is szükség van bizonyos fokú kölcsönös szimpátiára a partnerek között, bár nyilván nem ezen van a hangsúly, de akkor is egy nélkülözhetetlen dolog. Nyilván nem kell mindenkivel mindent bevállalni, de ezt igenis illik már az elején tisztázni a partnerrel. Ő meg majd eldönti, hogy ez így neki megfelel-e, vagy pedig nem és legfeljebb akkor keres egy másik lányt. Viszont ha előre elkéred az ajándékot és azután jössz a kifogásokkal, akkor az már ténylegesen a partner átveréséről szól és nem másról. Hozzáteszem nem tudom, hogy valójában így szólt-e a történet, de ha igen, akkor ezen Neked is el kellene gondolkodnod. Az előre elkért ajándékot, vagy annak csak egy részét is vissza lehet adni, ha az illető valamilyen oknál fogva mégse lenne szimpatikus és akkor a Magad részéről már korrektül jártál el.
Remélem, semmivel nem bántottalak meg -nem ez volt a szándékom- csak azt szeretném, ha a szolgáltató lányok is néha egy kicsit magukba néznének és elgondolkodnának bizonyos dolgiokon, első sorban az ŐSZINTESÉG tekintetében.
Mindentől függetlenül minden jót kívánok és továbbra is találd meg a számításod az életben!