Üdv!egy rövid élménybeszámoló Niki 19ről:Mécs L. utcában rendel.Felhivtam telefonon korrektnek tünt árakat elmondta megbeszéltünk 1órát(2x is elmondtam h csak 1órára megyek h biztos ráér-e annyi ideig)
Odaértem felhivtam mondta hol találom,felmentem.Test (amit köntösben látni lehet) jó alak átlagos arc-a képeknek megfelel.Ami viszont ellenszenves:a stílusa nagyon de nagyon bunkó.Bemegyünk a szobába kérdi mit szeretnék mondom 1óra extrákkal.Erre olyan bunkó stilusban válaszol h csak félórája van.Mondom bocsi telefont te kezeled?csak mert direkt kérdeztem h 1órád van-e mert úgy készültem(hozzáteszem sztem én abszolút udvarias módon).Erre vmi irdatlan flegmán azt mondja jó változott a helyzet csak félórám van ez van(ezt olyan stílussal h a kutyával nem beszélek igy).Mondanom sem kell ott is hagytam azonnal.
(egyébként régen 1x már eljátszotta ezt de akkor még "udvarias stílusban",a mostani botrányosan bunkó/flega volt,illetve egyik ismerős is járt nála akkor is 1óra telefonban lebeszélve helyszínen meg közölte h csak 25perce van)
Röviden tömören:abszolút nem ajánlom azoknak akik nem csak a külsöre adnak mert azon felül h szép a teste egy oltári nagy bunkó!