Még valami Puffi? Karesztodnak igaza van!!!A Szerkik akkor írnak csillagozva és moderálva+Mellye,hogy (Kérjük az egymás lejáratását,vagy önreklámozását)-HA MEGVAN RÁ AZ OUK!!!-PL:
HA!-Vagy arról a gépről van regisztrálva egy hirdető is más emailcímmel,de a gépedben az IPC-egyezik,vagy a hirdető maga olyan 8-általános,hogy ez esetben kérdez magáról valamit mint vendég!-De! a Nick névre kattintva a saját hirdetését dobja ki,VAGY!!!!.FIGYELJ!!!Esetleg egy str......lehetsz és tényleg JÁRSZ MÁS lányokhoz,de nem maradsz és véleményt írsz,valamint a Nick-regisztrációd újonc,Viszont!Lányok do...nak neked és arról a gépről csinálod a hirdetésüket,mert az Admin rendszere látja ezt .Hiába osztod a rutert valakivel,ha a gép IPC.ME megegyezik több regélt taggal is,más email címmel!
Nem OKTATÁS CSAK FELVILÁGOSÍTÁS,ÉS EZÉRT MONDASZ ANNYI LÁNYRÓL VÉLEMÉNYT,MERT PÁRRAL TE MAGAD IS DO...OZÓL!
AURÉLIA VOLTAM!
ÉS MÉG ANNYI!!!!-
NEKEM NEM KELL BEADNI A DUMÁT VÁGOM AZ ILYEN TÉMÁT,NEM FOGSZ TUDNI MENTEGETŐZNI-MERT HA AZ ADMIN KIÍRJA A( BEJEGYZÉSEM FELÉ A KÉRJÜK AZ EGYMÁS LEJÁRATÁSÁT) AKKOR BUKTA VAN-ÉS MÁR PEDIG KI FOGLYA ÍRNI,AKKOR A TE GÉPEDRŐL IS VANNAK FENT HIRDETÉSEK!!!
CSAK ENNYIT SZERETTEM VOLNA!
PUSZ AURÉLIA:p