Ragadozó2!
Végig olvastam terjedelmes leveledet, amit Virágról írtál, és azt kell hogy mondjam; többnyire egyet értek veled! Nekem is az volt az érzésem hogy futószallagon mennek nála a kuncsaftok, és talán a fél óra jobban megéri neki. 1. osztályú a csaj, és bár az együttlétet élvezi (ilyenkor az ellenkezőjét nehezebb megjátszania mint fordítva) akkor sem akar ennél közelebb kerülni senkihez. "Csak egy jó dugás volt, és kerestem vele p*nzt" -lehet a mottója. Ettől egyébként is óva intek mindenkit, mivel ez egy szolgáltatás amit nem jó keverni a való élettel és valódi érzelmekkel, maximum -ahogy te fogalmaztad- "üzleti barátság", de semmi több!
Ez mindkét fél érdeke, ettől működik az egész. Bár hallottam hihetetlennek tűnő love story-kat is, de a lényeg hogy ne várjon túl sokat érzelmileg az ember, testileg annál többet! :D
Az a fél óra amit vele töltöttem kifogástalan volt, de álmomban sem gondolnám hogy pont rám emlékezzen mondjuk 2 hét múlva! főleg nem az ő forgalmával.. :D !
Az hogy rádnyomja a telefont az udvariatlan, de szerintem többb macerát biztos nem venne a nyakába mint amennyi kell az üzlethez. "pénztártól való távozás....
Nem hinném hogy benned van a hiba, csak lehet hogy attól fél hogy belehabarodsz az eszméletlen melleibe, és zaklatni fogod! :D
magam részéről lehet hogy visszanézek még hozzá 1-fél órácskára :D