Mi folyik itt?Valami nosztalgiás színvallás az elmúlt évről(évekről)Tudjátok"kinek a pap,kinek a paplan,vagy papné mindegy is".Nina21 igen,és háromszor is igen.Ő sokak nagy kedvence volt,köztük az enyém is.Szóval minden dícséret ami elhangzott róla részemről is csak megerősíthető.Akikkel életembe voltam csajok(nem kevés)Benne van a topp 10-ben,de lehet az 5 ben is.Tulajdonképpen épp ez az a dolog amiért úgy éreztem állást kell foglalnom.Ez a ki, kinél volt jobb besorolás.Ők nem szolgáltató gépek.(mégha néha gépies is némelyikük legfeljebb hozzá nem megyünk többször) éreznek ,megsértődnek,rosszul esik nekik a kritika,csak úgy mint nekünk.Szóval óvatosan a sorbaállítgatással.Lehet dícsérni eg szolgáltatót,vagy le minősíteni ha ez fedi a valóságot.Viszont van egy kategória(ez alatt a legendásan jó szolgáltató lányokat értem)ahol már különösen nem illendő sorrendet ,külömbséget tenni.Inkább örüljünk,hogy vannak,és nem kevés örömteli percet kaptunk és remélhetőleg kapunk is még tőlük.B.U.É.K. mindenkinek!