Sziasztok,
néhány infót megosztanék azokról a lányokról akikhez volt már szerencsém és most hirdetnek (kivéve Nina, aki nekem (is)a legjobb volt eddig, de sajnos elment Győrből).
Nem vagyunk egyformák, de nekem ha ilyen helyre megyek, akkor is fontos, hogy a lány/nő is jólérezze magát.
Anita 22 nagyon tudja hogy kell bánni a farokkal, 3-4szer voltam nála, mindig pikk-pakk kivégzett, nekem 1szer sikerült csak őt. Amúgy gyönyörű lány, a világ talán legszebb melleivel.
Anikó 40, zöld felső és 3 fotóval hirdet, mikor Győrben rendel. Masszást nem szabad kihagyni nála!! Profi masszőr és hát a franciás levezetése az utánozhatatlan! Ha szeretsz franciázni és jól is csinálod, nagyon-nagyon tudja élvezni!
Réka 29, Kedves, szép értelmes nő, mint a fotóin, igényes, tiszta a lakás is. Szép punci is, kár h Ő ezt teljes mértékben munkának tekinti és nem tudja igazán élvezni, de hangsúlyozom, ez nem negatívum!
Shanell, képeken Ő van, tehát nem egy csúnya lány:) hátulról még szebb a húsos, kerek popsija! Aminél már csak a sunija szebb! Szereti ha kényeztetik és el is tud menni. Velem Ő is kedves volt. (Egyik kissebségünkhöz tartozik, akik lassan többen lesznek, de bár mindegyik ilyen lenne, nem volna velük senkinek gondja:) )
Hanna 23, gyönyörű arc! Volt szépségkirálynő vagy legalább is nyert valamilyen szépségversenyt:) amúgy nagyon vékony, de kedves őt is csak ajánlani tudom:)
Stefy, na, Ő egy kuriózum!:) kb 1 éve voltam nála és meg voltam fázva, de telefonba meghyőzött h csak menjek el hozzá:) olyan forró közös fürdőt vettünk, hogy meg is gyógyultam:) nagyon laza, nagyon egyenes értelmes lány. A szex miattam, megfázás miatt nem volt annyira emlékezetes, de a "körítés" pozitívan megmaradt.
Akiknél voltam és pozitív élményekkel távoztam, mostanában is hirdetnek, ők jutottak eszembe, persze voltak negatív illetve semleges tapasztalataim is, majd valamikor írok azokról is.
Lilla 30ról valakinek tapasztalat?
Üdv.