Szakszerű és csábító hirdetésre menvén többször fordultam ki a helyszínre érkezvén, már az ajtóból.
Szakszerű és csábító hirdetésre menvén többször fordultam ki a helyszínre érkezvén, már az ajtóból.
Rövid bemutatkozás:
Kedves Férfiak/Urak/Fiúk!
Szeretettel várlak benneteket egy profi erotikus svéd masszázsra!!!
Ha szeretnél igazán kikapcsolódni, velem megteheted, maximális diszkréció, kellemes környezet.
Szeretettel várom kedves vendégeimet!!
NON-STOP!!!
Nevet nem írok. Egy hirdetésből idéztem. Kérném szépen, amit kiemelnék, figyelni! "profi erotikus svéd masszázs" :D
Volt már valaki igazi svéd masszázson? Vagy ez valami megint új?
Uraim, a kettő két külön kategória, lehet a svédet (gyógy) megspékelni erotikával, de erotikus svéd masszázsról szerintem egyetlen valódi masszőr nem hallott. Vagy sír, vagy röhög. Nem elhinni a svédet!!!
Jó szándékkal írtam az URAKNAK.
Tegnap voltam Daisynál! Ő 2 napot (hétfő kedd) Sopron 2 nap (szerda csütörtök) Győr található Bátran ajánlom mindenkinek aki ígényes "pikáns" masszázsra vágyik.
Tisztelt Hirdetőink!
Egyre több hirdetőnktől kapunk olyan visszajelzést, hogy a mi nevünkben keresik meg Önöket és ingyenes szexuális sz*lg*ltatást kérnek,máskülönben nem hirdethetnek az oldalunkon.
Az ilyen és egyéb jellegű telefonhívásoktól maximálisan elzárkózunk, ugyanis senkit nem kereseünk semilyen okból telefonon, csak belső üzenetben!
Kérjük Önöket, hogy aki ilyen jelegű hívást kap, az jelezze felénk belső üzenetben (amennyiben lehetséges, a hívó telefonszámával együtt), hogy meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Szia! Csak most vettem észre ezt,ide ritkán nézek be. Masszőz vagyok,és nem masszőr...:) Nyugodtan írj Miskolciához ha keresel,de a legjobb az email.Tudod mindkettőt,ha van időm naponta átnézem a leveleket.
Szia Zorg,
ez már egy lerágott csont. Ahol van, ott meg gondolkodnak, amíg el nem tűnik.
A rengeteg jogszabály változás is benne van h idáig jutott ez az egész. Amikor én
belekezdtem a gyógymasszázs tanfolyamba, a 20 órás frissítőre nem adtak ki engedélyt.
Eltelt néhány hónap, és újra járt a vállalkozói a gyorstalpalóra. (Zéró tudás:))
Tavaly januárban -előadva a kezdőt- felhívtam az Okmányirodát, hogy szeretnék kiváltani
vállalkozói engedélyt masszázsra, hosszú lenne a beszélgetést leírni, a lényeg, csak indokolt esetben adnak ki,
van helyette vállalkozói igazolás (semmi oklevél nem kell!), ha otthon masszírozol, még az ingyenes
váll. ig. se kell, semmi. Bárki masszírozhat. A legújabbat már le se írom. Kész vicc, vagy inkább nem.
Amit kerestek, van, csak ki tudja, hol hirdet, vagy hirdet-e még... Ez van. Elkúrták, mint Gyurcsány apánk.
Nem kicsit, nagyon. Nekem sokan mondták, hogy aki ide feljön, nem masszőrt keres. Valóban nem, de
megtalálta, hát kíváncsi volt. Nekem anno vidéken ez volt a sikerem, a valódi tudás és a jóság :) még a végén.
Leutánozták, most lehet találgatni, ki kicsoda, mihez ért, mihez nem. Tesztelés, mint akkor az újságban, amiért
a netre jöttem fel olyat hozni, amiért Pestre kellett menni...(Voltak még erre más maszőrnők, akiket Te keresel, de
lementek, az a réteg megvan egy idő után, akinek hirdettek. Mi beszélünk egymással, a sok bunkóságból lett elegük,
meg jól vannak. )
Sopronban vagyok, de nincs különbség! Félreértés ne essék én nem befejezetlen történetre gondoltam, hanem olyan aki végigmegy az egész testemen cca. 1-1,5 óra alatt majd jöhet az XXX
Voltam már több helyen. Eddig 1 olyan lány volt a BP a parlamentnél (Manuellának hívták ében fekete volt világítottak a fogai) nagy érdeme volt pl, hogy a "befejezés" nála nem a vég volt mert utánna kb még 10-15 perces levezetés következett. Természetesen tudom, hogy ez nem egy *lcsó történet, hajlandó is vagyok 45 évesen stabil egzisztenciával erre kellő p*nz áldozni, de nem találok ilyent ez a bibi :-(
Tévedsz, egy erre még van :) Meg is találták.
Nem csak Neked, Zorgnak is.
A hétköznapi emberek nincsenek még a különböző masszázs fajtákkal sem tisztában.
Én valóban szakmabéli vagyok, tehát egy apróság elég, hogy lássam, igen, vagy nem az.
A képzett nem masszőz, hanem masszőr. Nincs olyan, hogy gyógymasszzőz, sportmasszőz... :)
Párna hasonfekvésben a fej alatt... Az újságok tele vannak masszázs címén nem masszőrökkel.
Zorg, nem tudom, hol vagy, de mindenhol találsz valóban képzettet és jót, a hazugságra amint
rájöttél, állj fel a masszázságyról (nekem nem egy vendégem tette ezt) és menj el.
A hölgy átvert, tehát ez jár neki. A többit már ezerszer leírtam, én nem pofázok feleslegesen.
Nektek kell rájönni. Amúgy, ami érdekes, az árbeli különbség a komoly illetve az erotikus
masszázs között. Az utóbbi kb. duplája és nagyobb az igény rá. Férfi masszőrök szenvednek,
nem kicsit, marad a mellékállás nekik emiatt. Nincs "befejezés" náluk... :)
A mazsolázás lényege a keresés. Amit mások írnak még nem kp és lehet ami nekik jó neked nem. Sokszor találhatsz olyat ami neked nem ízlik de egyszer csak megtalálod a számodra megfelelőt. Na a keresés idejét hívják tan. zsének. De ha sikerül onnantól kezdve te is csak mosolyogsz a sok íráson :)
Karesz!
1 gond van azzal amit írsz! Képzeld el azt, hogy valaki nagy nehezzen elszánja magát, hogy elmenjen egy lányhoz, de akivel elötte körültekintően leegyeztet mindent. (A lány lehazudja a csillagokat is az égről, hogy ő ilyen masszőr meg olyan stb.) Majd azt tapasztalja, hogy a csaj 2 perc alatt már az xxx résznél tart. Ha ez az ember olyan mint én akkor 1 időre elmegy a kedve az egésztől.
Mert 45 évesen én pl azt várom, hogy öregecskedő (Gyurcsány sic) testemet egy kondi edzés után valaki gyúrja át, és a végén legyen hab is a tortán. De a szolgáltatás annyi általában mintha a cukrászdába csak 1 kanál tejszínhabot kapnál a tányérodra.
Nem minden, én 3 és fél éve itt vagyok, nem masszőrt kerestek, de megtaláltak.
Amúgy nem nagyon írok már, leszoktam, most írtam. Ennyi. De legalább megint pörög.
Nem igazán érdekel hogy mások mit csinálnak, de azért ez már a férfiakat is érinti, meg azokat
is, akik nem itt hirdetnek, csak masszőrök, de haggyuk a témát, ennek sincs értelme.
Karesz,
nem vagy egy buta ember, tehát értened kell, hogy ez mondjuk részemről miről szól, de már rég visszavettem.
A masszázsról annyit, amit leírtam. Nektek, illetve azoknak az uraknak gáz, ha valaki komoly masszázst hirdet és
ott jön rá, mondjuk a 8. után, hogy ez sem az, amiért ő telefonált.
Mögöttem több, mint 8 és fél év van és elég tudás, nem az oklevél a lényeg valóban, de ez már értelmetlen, hisz
az erotikus masszázsra nagyobb az urak részéről a kereslet és költségesebb, mint, amikor én mondjuk rendbe teszek
20 perc alatt egy idegbecsípődést. A többi meg plusz jóság. Na ők mesélnek, de nem írnak hála ég! :)
A masszőrök életét a masszőrök tudják. Ez itt erről szólt. Látunk mindent, ki masszőr, ki nem, csak mondja, de
hirdeti... Amúgy egy 2010-es jogszabály még "segített". Hajrá Magyarország!... :) Ki is hozta?
nincs
Van e közöttetek Soproni lány?
látom, na (még mindig nem lehet szerkeszteni)
De most lázom, hogy az IGAZI!!!
Nem a kis hamis popsi, nem ám!
Há hogy a fenébe ne
Én már értem, új maszázsfajta van.
popsi69 masszázs, az jó!
:D Szerintem mindegy. Bárki... érted.