Ja,és ez itt a masszázs most nézem...hát így még bonyolultabb.Jó,befejeztem. :D
Ja,és ez itt a masszázs most nézem...hát így még bonyolultabb.Jó,befejeztem. :D
Semmi,csak nem értettem ki Ő,hova megy,miért van ott,ezt miért ide írja,és egyáltalán mi van??? Mondjuk még most sem értem,de hát hamarosan kiderül ez gondolom...
?
?
sziasztok már egerben vagyok
Thai!
Két perce hogy írtam pár sort Szabináról a győri fórumon!Ajánlom figyelmedbe!
szabina győr masszázs róla valaki valamit? kép alapján tuti csaj csak masszázs vagy lehet több is ?
Miért? A svábot lehet svábnak hívni? :)
Van 4 nap hirdetésem, neked adom szívesen, én már itt nem tudom, hol hirdessek. Sehol, itt legalább is sehol...
...a memóriám :)))
Akkor jó :))))
Ja, aki pénzt akar keresni, nem ír egy szót se... :)
de nekem csak annyi kell, ami elég. Az én életem nem a mennyit mennyiértről szól.
Nincs rossz napom, csak azért tudja már mindenki, hol a helye! Érted?
Szopókirálynő Böbike volt már csontkovács, másik veszprémi két számon, két helyen, kétféle hirdetéssel, nekem meg a vendégek mesélnek, dehogy masszőr, kurva... :) De jól baszik. :D
Oké,megoldom!
Kedves Elvira,
szerepet cserélünk :)
A chaten kerültük egymást, mert már a zenébe menekülök, meg az állatvilágba inkább...
Semmit sem lehet tenni, de mire kimoderálják, ezrek, tízezrek olvassák. :)
Masszőrből kurva, kurvákból profi masszőr! Csak ez ugyanolyan csalás, mintha én pszichológusnak hirdetném magam.
Bár elegen megkerestek a nyomorukkal, aztán léptek, miután a SAJÁT "bajukat" elsírták Nekem!!!!
A francot érdekli, ő állt be!
Szia Elvira! Köszöntelek köreinkben újra :)))) Csak tudod furcsa volt,hogy mikor errefelé olvasgattam az elmúlt pár napban,nem voltál sehol,így gondoltam megkérdezem mi a helyzet ?! De akkor csak pihi volt,meg készülődés a hétfői nyitásodra.Gratula az új helyedhez,és sok sikert kívánok Neked! A fotóimról csak annyit,hogy Miskolcon nagyon nagyon sok a kamus hirdető,kevés a korrekt lány.Mivel én 2.5 évig ebben a városban hirdettem arccal,most is bevállaltam ezt,annak érdekében,hogy aki nem ismer,az még véletlenül se gondolja,hogy én is trükkös vagyok! Jaaaaaa,hát Debrecenbe egyszerűen szerelmes lettem az ott töltött 4 hónap alatt,úgyhogy megyek még vissza természetesen hamarosan,de erről a hirdetésemben lévő emailen keresztül majd részletesen,jó? Írj oda nyugodtan! Szia,puszi!
Elvira hova lett?
d jav. (nem lehet szerkeszteni még mindig)
korosztályoddal :)
Szia. :)
Nem a te korosztályodal van gond, meg a fiatalokkal akár egy viccel el lehet ütni bármit.
Persze ez csak az én véleményem, tapasztalatom, meg fiam is fiatal, fiatalokkal vagyok körül véve. Tegeződünk.
A saját korosztályommal nem ( a hétköznapi életemre gondolok:)), és ez nem véletlen!
Nem mondom, hogy az 50 fölöttiek mind problémásak, de kevés, aki nem. Lehet, hogy őket ezzel elbukom,
de nyerek egy csomó jó fej pasit 50 alatt.
Tőlem is egy puszi ment. :)
XD Ezen kicsit meglepődtem. Én is fogadni mertem volna, hogy az én korosztályommal van több gond, nem az 50 felettiekkel. Eddig masszázson csak egyszer voltam, akkor is "csak" erotikamentesen, de egyszer sem próbáltam nyúlkálni közben (annak ellenére, hogy a lány erotikus masszázst is csináll). Egyszer még "tesztelt" is közben: úgy állt a massszázspad mellett, hogy a kezem hozzáért a lábához, de tapizás helyett arrébbraktam a kezemet. A súlyomra se lehetett panasza, szűken 55 kiló vagyok. A "fincsi desszert" meg egy arcra puszi volt távozáskor.
Nincs spájzunk, droid sincs, vagy mi.
A fincsi befejezés, hát, ha tudnád! De nem tudod. Így jártál. :)