...meg :)
...meg :)
roncs eletú lettem Miskócon
Szia Elvira!
Ezzel nemcsak Gróf érdeklődését sikerült felkeltened, hanem pl az enyémet is!:) Igaz, momentán nem vagyok közel Hozzád, de előbb-utóbb, már csak Candy miatt is...
Nekem volt már szerencsém masszőzhöz (Pécsen és Pesten is), de kiváncsivá tettél!:)
Szia Drága!
Tudom, már felírtam magamnak a mailcímed, este tervezem írni Neked!:) A többit majd úgy és abban a formában!:)
Pussz
PS: Ami a városok fórumait illeti, jól látod a dolgokat sajnos, de jobban teszed, ha lepereg Rólad, mert akkor egy idő után abbahagyják a cseszegetést, és elülnek a hullámok...
Tudom, hogy így van, de hidd el, nemcsak Téged próbálnak meg kikészíteni! Többek között ez az oka annak, hogy már nyílt fórumon nem ajánlok senkinek senkit, maximum ha privátban megkeresnek, akkor szoktam. Engem is betámadtak már sokszor, de rá kellett jönnöm, ha nem veszem fel, akkor egy idő után úgy is abbamarad. Ez nem jelenti azt, hogy nem írok besziket, mert írok, csak nem ide. A vidéki oldalakat amúgyis nehezebb kontrollálni, mint a pestieket, és azok más szempontokból is előrébb tartanak, de azért alapvetően optimista vagyok ezügyben!:) Majd mailben írok erről is bővebben!:D
És ahogy mondani szokták, a negatív reklám is reklám, tehát én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy Neked ártott ez a kis intermezzo! Szerintem inkább az van, hogy sokakat kiváncsivá tett, és fel fognak keresni!:)
Nem baj, ha sokat beszélsz, ha kiírod magadból a dolgokat, talán így könnyebb is picit!:) Meg a fórum elvileg arra való, hogy az ember beszélgessen egy adott témáról.
Puszi Neked!:)
És még egy apró megjegyzés, Grófnak teljesen igaza van abban, hogy a képeid alapján őrjítően szexi nő lehetsz!
Úgy látom, ma mindent modira küldenek (vagy, ami Veled kapcsolatos?) Ne foglalkozz vele, csak tedd, amit jónak érzel!
Üdv. Hexe :)
Jó reggelt Drága!:)
Megkaptam a maileket, majd este reagálok rájuk!:)
Pussz
Kedves Elvira,
amit ketten tudnak, az már nem titok. :)
Ne haragudj, de Gróf írta le az igazságot a Tantráról. Amiket te írsz, olyan, mint a magyar "jóga".
Attól még lehet jó, de nem az... A Tantra Indiából jött át nyugatra, és én is olvasok hülyeségeket róla.
Az igényekkel kapcsolatban igazat adok Neked (nekem is van tapasztalatom már elég).
A Tantra lényege nem a szex, ennyi igazságod van. A baj vele mifelénk, hogy nem mindenki tudja átadni magát ennek az élvezetnek,
ha már tapogat, nézeget... nem tudod igázából az érzést átadni, én anno ezért hagytam abba.
Legalább most őszinte voltál, volt már rá példa, ugye?
Tudom tudom én vagyok a hülye mert....
De a tantra masszázs totálisan nem masszázs és nem lehet időhöz és térhez kötni. Szal ha valaki azt hirdeti h tantrával eljuttat ide meg oda de x ideje van rád menekülj mert aztán csak pislogsz ez mi a faxom volt.
Nem kéne össze keverni a dolgokat és bele beszélni az emberekbe a hülyeséget!
Kapkodjon már mindenki a fejéhez basszus.
Ezt én aki még csak nem is értek semmihez csak ....szok is tudom :SSSSS
Hát...
Anélkül, hogy végig olvasnám a fórum összes bejegyzését, meg kell mondanom, hogy egy ...hm....érzékibb masszázsra én is vágynék. Nem nagyon vagyok otthon a mélyebb filozófiai rejtelmeiben a tantrának, de hiszem, hogy adhat valami...itt tulajdonképpen nem is nagyon kifejezhető ...hogy is mondjam...pluszt, amiért, amitől onnan kezdve az életed részévé kellene váljék.
Magam sok masszőrhöz voltam már, s igaz, amit itt sokan leírnak: pár csepp olaj, s a végén...
Igen ám, de voltam én pár éve Nyí r egy há zán egy kellemes helyen, a lány azóta eltűnt, pedig viszonylag vissza-visszatérő vendég voltam.
A nick -nevemből látható, s nem is titkolom: nem rendelkezem jó mérettel egy ...minek nevezzem... jó m e ne thez, ezért választom azokat a lányokat, akik a masszázst, mint szolg á l tatást kínálják.
Ott csalódás nem érhet, s tényleg átadhatom magam az ilyen fajta élvezeteknek.
Viszont megfelelő szolgáltatót találni...hááát....nehéz. Tényleg kipróbálna az ember egy kis pluszt, egy kis ...mást, de hol, hogyan, kinél?
Nem vagy hülye! :)
Egyetlen masszázst sem lehet időhöz kötni, csak a tudatlanok (pénzemre rázom magamok) fizetnek be 20-30-45-60 perces futószalagon darálós masszázsra nem keveset wellnesekben, de ők tudják.
Nocsak, nocsak, mi alakul itt? xd
Grófom, van egy bölcs mondás (nem az enyém, régi): Aki mindenhez ért, semmihez sem ért...
Érted, ugye?
Eleget...
Fejjel valóban nem, aggyal igen, ott dől el ugyanis minden :)
Kérdésem: Hol van az orgazmusod? Szerinted. :)
Nem az üres fejről bszélek, hanem az agyról, óriási a különbség...
Nem, az agyadban, ha van, bár nem ott érzed. És most jön képbe doki barátom, aki a tüdőrákot győzte le, bár vannak még negatív eredményei, de meggyógyul, mert nem azt mondja "Beteg vagyok.", hanem hogy "Meggyógyulok, jól vagyok..."