Tisztelt Mindenki!
Oldalunk masszőrei, masszőzei írhatnak itt információkat egymásnak, partnereiknek, az oldal látogatóinak, illetve tehetnek közzé többeket érintő információkat.
Tisztelt Mindenki!
Oldalunk masszőrei, masszőzei írhatnak itt információkat egymásnak, partnereiknek, az oldal látogatóinak, illetve tehetnek közzé többeket érintő információkat.
Hohóóóó!
Köszönjük szépen! :)
XD
Az k.. jó!!! Csak nem svéd masszázs :D :D :D B+
Még Veszprémben volt egy vendégem, Thaiföldön éli életét, évente 2x jár haza M-országra, de csak a család, barátok miatt, és kb. két hétig bírja. Tudja mindenki, milyen szegénység van ott, az emberek mégis mindig mosolyognak, ott szokott fellélegezni, "nyugalom van!".
Megszállott masszázsra járó, imádja, de az igazit. 3 féle thai masszázs van. Az egyik (amiből összetákolták 1 órásra a nyugaton ismert svéd masszázst) egész test masszázs, padlón, gyékényen, 2 órás! A másik, amit már itthon is oktatnak, a tradicionális thai masszázs, ez az amikor ilyen bő gatyába, bő felsőbe (hófehér!) öltöztetnek, és, mint a csontkovács össze-vissza hajtogatnak, törnek, zúznak, az főleg az izületeknek tesz jót, helyére rakja a kimozdult csigolyákat... A 3. a thai talpmasszázs, 2 óra!!! ismétem 2 óra. Csak talp. Tudjuk h a talpon, és a tenyéren minden szervünk megtalálható, itt ez a természetgyógyászaton belül a reflexológia (de nem 2 óra). Na, ezt akartam én még kitanulni, de kitaláltak valami 4 napos kötelező Egészségvédő Tábort (40.000 Ft volt 2 éve). Mondom, én ezt kifizetem, de kihagynám, nem lehet. Anélkül nem vizsgázhatsz le természetgyógyászatból (aztán jön a szakosodás). Mondtam, nem járnának velem jól, reggel felkelek (ahogy most is) lefőzöm a kávémat, és RÁGYÚJTOK. Na, ez ott felejtős. Mondom, én meg ölök, ha nem így kezdem a napot, addig hozzám se szóljanak. Hát, ezért nem lettem természetgyógyász.
Visszatérve a vendégemre, aki az én masszázsomat is mindig kiélvezte :), nem a tanfolyamon, tőle tudtam meg h a svéd masszázs a 2 órás
thai masszázsból ered, kiszedtek belőle fogásokat, és azokat alkalmazzuk mi itt nyugaton. Ott a kislányok kb. 8 évesen kezdik tanulni, anyáról lányára száll a tudomány, és úgy ismerik az anatómiát, mint egy orvos. Szóval, sehol se vagyunk tőlük. :( De tanulunk!!
NEM PARTNEREMRE!!! V e n d é g e m r e, na.
idő= ó r a (Kérném a Szerkesztőséget, ezt a két szót ne javítsák már át! Közönöm, elég vicces így. :))
" Tudja mindenki, milyen szegénység van ott, az emberek mégis mindig mosolyognak, ott szokott fellélegezni, "nyugalom van!".
(szegénység?)..az ott egy más fogalom, mint ahogyan a boldogság is!
Csak szeretnénk tudni itt Europában, de inkább érezni lenne jó nap mint nap...
Thailand inkább egy skanzenné vált produkciós iroda.
A környező országokban lelhető fel még az igazi masszázs..
Mosoly sok helyen van manapság, egyedül a szem ami nem hazudik..!
Igen, a szem nem tud hazudni. Eszembe jut (sokszor!) nagymamám, aki 1902-ben született, megélte az I. világháborút, a Tanácsköztársaságot, a II. világháborút, 56-ot, sorolhatnám. A II. világháborút két pici gyerekkel, kisebbik lánya 2 és fél éves volt.
Éheztek, mint ahogy a háborúkban szokás, éhség, szegénység, menekülés a pincébe... Ő is éhes volt, de tűrte. Azt viszont nem bírta, amikor a pici lánya sírva kérte, "Anyukám, éhes vagyok. Adj egy kis kenyeret!" Aztán vége lett a háborúnak, amiről sokat mesélt, mint az életükről is. Ittam a szavait, és csodáltam, imádtam azt a 150 centis, törékenynek látszó, csupaszív, mégis nagyon erős asszonyt.
Nagyon beteg volt már. Nem panaszkodott soha, csak mesélt. A tényeket. Sokat nevettünk is, szép gyerekkorom volt mellette.
A szeme mindig csillogott, akkor is nevetett, ha a szája nem, pedig az ő élete a mienkhez képest!! Ő ad erőt ma is, ha nehéz...
Hol van ez attól, amiket Ő átélt?? Az emberek összefogtak, segítették egymást... Ezt ma is megtehetnénk.
Ma szorongó, agresszív gyerekeket látok. Egy nyugodt gyerek nem agresszív. A pénzt nem érti még, főleg, hogy mennyit ér. Nem is érdekli. A szeretet, amire szüksége volna, és a törődés, odafigyelés. De ez egy másik világ. Mit hall a felnőttektől? Mit lát? Milyen mintát?
Mit érez? Ez nem térképfüggő, nem is pénzfüggő. Itt is lehetne, ma is lehetne úgy, ahogy nagyikám idejében.
A pénz nem boldogít, csak egy darab papír, de mindent azért kapsz. Ha nincs, csak akkor számít, de boldogságot nem ad, csak biztonságérzetet.
Óóóójeeee, üdv mindenki ideillőnek a klubban! :)
Még csak most vettem észre, hogy ez van nekünk, és nagyon örülök neki. :)
Volt a G... utcán annó Alexa és Gina. Sajnos abbahagyták, még a hely is megszünt.
Sokszor jártam náluk és mai napig hiányzik egy hasonló hely.
Szép kulturált hely, szépségszalon eredetileg.
Enemy: még a Te szobádnál/sarkodnál is kellemesebb, pedig szerintem az a minimum ;)
Szóval amit én szeretek (mostanában keresek), egy csinos, kellemes lány (ha minden összejön, akkor egy kimondottan szép lány), aki pihentető-kényeztető masszázzsal ellazít, masszázságyon (mert az azért csak akkor az igazi, mégha bizonyos gyógy/pihentető masszázshoz a tatami is jól illik).
A nyugis masszázs alatt lekerülnek a ruhák a lányról és szabadon lehet élvezni a szépségét. Pl. itt megjegyezhető a tükrök hasznossága és fontossága.
A végén csúszkamasszázs és levezetés, de ez teljesen a lánytól függ. Igazán profi kényeztetés után a lényeg a hangulat és nem a befejezés módja.
Dóri, én kértem magam, hogy töröljék a hozzászólásom, mert utólag megbántam, mégsem akartam belefolyni a témába. De mindegy, már késő volt, addigra elolvastad. :) De szerencsére nem értetted félre meg semmi ilyesmi, és ennek örülök. :)
Na! Ők nekem is nagyon hiányoznak... :( imádtam oda járni...
Vagyis nem Dórit, hanem Elvirát akartam írni! Bocs! :D
Hello
Sztem nem műxik az emailcímed, írtam neked!
Továbbra is:Mail delivery failed
Biztos bennem van a hiba...... Az a címed ami az adatlapodon is van írva?(pereces....)
Akk itt lehet vmi gond. Nembaj, majd inkább felhívlak egyszer.. :) Az biztos sikerül
Szia Elvira én is akartam neked mail írni de nekem sem műlödik itt esetleg meg tudnád adni ???? kösz mert szeretnék kérdezni valamit ???
Szia,
igen ezért számmal, és örülök, hogy te írtad le, nem én. :)
Mert ha én írom, akkor kötöszködni kell! Nekem is, és szerintem mindenkinek ez a tapasztalata.
Amúgy miért is kell rejtett számmal hívni egy masszőrt?
A kedves érdeklődő vajon felvenné? Nem.
Igen, erről beszéltem én is folyamatosan, és kaptam a buinkó osztást.
Most várok, kivárok, és húzom a strigulát (1 bunkó, 2 bunkó... 7. végre egy értelmes, intelligens érdeklődő)
Van lehetőség több, az egyik a türelmes, nyugodt kivárás. Majd még írok, hogy én mit tanultam máshol, hogy lehet könnyen dönteni.
Abból a 3 napos tréningből egész életemet végig játszottam. Plusz 1 db könyvből.
Az élet minden területén működik.
-i :) az u mellett van, kettőt ütöttem le, tehát "bunkó" :D
Nekem is most lesz szülinapom hó végén. Nem lehetne esetleg........... :D :D :D :D