De igen. Hülye kérdés. :D
De igen. Hülye kérdés. :D
masszőrlindátol kérdeném hogy a rész masszás plusz ingamban te is meztelen vagy vagy csak én? remélem nem tul hülye kérdés?
Kedves Masszőrök! :)
Egyenlőre csak érdeklődni szeretnék, hogy masszázs helyett csiklandozást vállal-e valaki (Lehetőleg Komárom-Esztergom megyéből!!) , mármint, hogy nem engem csiklandoznának, hanem én csiklandoznék, ill. ha igen akkor ***moderálva***?
Tudjátok én egy csikifetishta srác vagyok, semmi perverzet nem akarok, semmi szex, csak erről lenne szó.
Előre is köszönöm. :)
Üdv:
EgySrác2.
akkor tiltva van a számod nála
Debrecenben Elvirához sikerült valakinek is bejutnia mostanában? Lassan egy éve próbálkozom, de sikertelenül :( (ha hívom besípol, vagy egy csörgetés után azonnal foglalt)
Ez főleg a japánokra igaz azok képesek bármitől elélvezni . Nekik nem kell Jóni masszázs ha a mell masszázstól is van orgazmusuk
Hason ugyanezt el lehet érni :D ha valaki rendetlenkedik :D
:D
Én nem szeretek rohangálni, masszad más talpát! :D
Nálunk ez volt az oktatáson az alany járt a wc-re otthon :D
Én ugyan nem, kihagylak. :D
Jáááááááááááj, na ne mán...:) mi ez????
Látogasd meg a Dóri Masszázst tuti a hölgy
Sziasztok, Debrecenben hova érdemes menni erotikus masszázsra, ahol van "Happy Ending" is, kifejezetten kézzel gondoltam ( ilyen handjob szerű valamire ). :)
Szeretném kipróbálni, mit tud egy profi. ;)
Valamint KB hogy is megy ez az egész ? Mire számíthatok :)
Talpon keresztül még a beleket is be lehet inditani ;-)
talp masszázs után majd futkoshatsz a wc-re :D
Bazz nem tudok neked privát üzenetet küldeni :D
Helló,
létezik. Veszprémben az SZMT székházban volt a Gyöngyi masszőr, ő természetgyógyász is.
Már 10 éve csinálja, vagy több. Igen, orgazmus a talpon keresztül. Kered a Gyöngyit!
Ha már nem dolgozik, feléd egy reflexológust. ;)
Sziasztok ,,,Nyiregyen ki tudna ajálani intim masszást ?
Próbáld ki Dóri masszázst. Intelligens, kedves nő.
***Kérjük az Önreklám mellőzését***
Kedves bújóscica!
Van róla papírom, okleveles masszőr vagyok. A hírdetésem minden szava igaz.
Nekem a munkám a hobbim :).