Sziasztok! Pécsről ki tudna ajánlani egy jó masszőrt? :)
Sziasztok! Pécsről ki tudna ajánlani egy jó masszőrt? :)
Szia! Ajánlanám magamat ha egy jó masszázsra vágysz.
Sziasztok! Debrecen és környékén tudtok ajánlani masszázsra valakit? Megbízható,barátnő feeling érdekelne! Előre is köszi!
Győrbe jó masszázst ki tudd csinalni ?
Sziasztok!
Ki próbálta már Elvirát Debrecenben? Csak ajánlani tudom! ;) Barátságos és értelmes! Bármiről lehet vele beszélgetni,igazi barátnős érzés....Közvetlen, mintha a pasija lennél, úgy törődik veled. Masszázsa egyszerűen a fellegekbe repit.....Annyira érzéki, hogy hihetetlen. Közben lágy zene szól.. teljesen ellazit. Tudja a dolgát és maga a környezet is nyugalmat sugároz. Sűrűn fogom látogatni, az már biztos!
Szép napot nektek!
Sziasztok. Andi masszazs debrecenben, valakinek info velemeny? Koszonom
Én keresni saját sexmasszázs sopron
Én 2 hete Györbe.Masszázst csinált csak de azt kitünöen,habár nf.-et is mondott tfonon,de azt mondta olajos a farkam és nem kapja be,szerintem kifogás volt csak.Tisztázd vele elöre mit ***moderálva***.Azért aj´nlom csuszka masszázsra,sok sikert, :-)
Sziasztok, Volt valaki Ewy 35-nél? most Szombathelyen van? Tapasztalatok? Köszönöm előre is!
üdv
Abba van a vitamin! :D :D :D :D :D
az ja, cshszlovák melegítőgatyával meg gumicsizma, de mit ártesz Te ehhez? XD
Pufajka jah.... XD :D
Drágám, hol nem látsz valami happy izét a végén, azt szerinted pufajkában gyárjtjuk le? XD
Jól van, én csináltatok fotókat pufajkában, engem úgyis szeretnek már :D :D tök mindegy, mi van rajtam.
Kérésedre formás hátsómat töröltem. DE!!! Páran látták már. :D
Már jó ideje a kólától a testápolóig, szinte mindent félpucér nőkkel reklámoznak. Miért pont az erotikus masszázs lenne a kivétel?
hell.azt nem értem ha valaki masszőrnek teszi itt fel magát,kiírja nincs aktus,no meg semmi.akkor mi a túrónak hírdeti magát fél pucéran.meg pucéran:)))))))))))de most komolyan!:))))))))))))
Anikó , Rebeka ,
Te! Pál! Lájkolnak minket. :O
Nagyon jól vagyok Tündérem! :)
Helló Pál!
Te még élsz? :)
:)