Nézd, engem már ez jó ideje nem zavar, tudomásul vettem. A szabadpiacon is rengeteg hozzá nem értő, papírral rendelkező masszőr van, a vendégeknek kell megtalálniuk a nekik megfelelőt. Nincs bajom, ha valaki erotikus masszázst csinál, azzal se, ha abba öltözteti a mást, már rég nem. :) A vendégek, ha nem érzik jól magukat valahol, mennek tovább, míg meg nem találják, akit keresnek, és akkor mesélnek. Ennyi elég. Gondolj bele, hány pocsék fodrász van. Kinek van sok vendége? A jónak. A többi úgyis tönkre megy. Hagyni kell. Ennyi.
A másik témára visszatérve, sokan a technikára mennek rá, ezt is tanítják a különböző tanfolyamokon, a mentális része viszont kimarad.
Pedig, a kettő együtt az igazi masszázs. Ezért szoktam mondani, hogy ezt feszülten nem lehet, legózni egy gyárban igen.
A negatív energiát a vendég érzi, nem tudja, mi baja, de rosszul érzi magát. Hozzá se érsz a másik emberhez, és energiaáramlás van.
Csak érzed a másikat. Akkor pláne masszázs közben, mikor hozzá is érünk a másikhoz, és toljuk bele, ami bennünk van. Na, ha ez rossz, akkor nem szabad. Én nem szoktam olyankor, én is ember vagyok, lehetek fáradt, kialvatlan, történhetnek dolgok, rossz napom van, akkor inkább ne.
Az meg, hogy van papírod, vagy se, nem jelent semmit. Az enyém a régi nevemen egy felsőörsi padláson. A tudás a fejemben, meg a kezemben, a többi meg a lelkemből, de ahhoz BEFOGADÓ is kell!! Ez a lényeg, adni csak annak tudsz, aki elfogadja. :)