sziasztok! ha valaki tud infóval szolgálni Hajnalkáról Leila (18) Viki (21) -ről azt megköszönném! üdv
sziasztok! ha valaki tud infóval szolgálni Hajnalkáról Leila (18) Viki (21) -ről azt megköszönném! üdv
Sziasztok makktársak.Tud valaki infót Kleopátra nevű hőlgyről?A képeken csini a lány volt valaki nála?Köszi előre is.
Szia: Kakas. Én kb 3 hónapja voltam a hölgynél nagyon kedves és aranyos mindent meg tesz, hogy jól érezd magadat. És ami a leg fontosabb nem az órát lesi és amit megbeszélsz vele azt meg is kapod töle. Ha voltál nálla oszd meg velünk te is a tapasztalatodat.
valaki volt - Feketedemon - csajszinál?
megéri?
sidney nem rossz csaj!bár a képek kicsit mást mutatnak de viszont a kedvessége potol mindent!10-bol 7 szerintem.
Üdv Makktársak.
Járt már valaki Sidney (29)-nél?
Élmények, tapasztalatok?
üdv vadásztársaim!
tegnap masszázson jártam tündérkénél, keressétek fel, ha lazulni szeretnétek.három leányzó van egy helyen, helyesek, tiszták,lehet választani.
kellemes élményt mindenkinek!
Üdv makktársak!Nekem felejtős volt az élmény emyvel veled ellentétben...azt kíírrhattad volna hogy cigo,ami sajnos a képen annyira nem láccik.ápolt az igaz,a tudását 3 ra értékelem,a másik zavaro tény pedig hogy férfi hangot hallottam gondoldom strigo bácsi őrzi.A legjobb pu*ci még mindig kittyke csak sajna ő nincs benn sok dologban...
Szia: pt megadnád a judit nevü hirdető számát. Vagy írd meg hol hírdet köszi.
Kössz az infót motoros,de az üzenet nem neked ment.
Villy.Mi a cimbimmel voltunk Natinál és minket is elvarázsolt érzékiségével pedig megdolgoztuk rendesen kb.két órát eyfolytában.Amúgy ügyes a kislány egy patront megér...
Nati!
Nagyon kedves voltál velem..Igazi érzéki szeretkezés volt.
Sok sikert a további melóhoz.:))
Judit: nagyon rendben van... minden a megbeszéltek szerint történt. "Rendesen" felöltözve várt, tényleg mindent szeret, és minden féle módon. Egyáltalán nem siettet (voltam vagy 2órát), nagyon benne van mindnenben. Kinézetre teljesen rendben van. Nagyon aranyos. Kifejezetten ajánlott.
hello!tudna valaki infot adni Kírárol?a képei alapján szuper a csaj és szívesen meglátogatnám!koszonom!
pt - na milyen volt Judit?
Brembo hozzászólásával teljesen egyetértek.
Tavasz még sehol,de megjelent az első meleg az oldalon... Annyi sok kurva van,néhány még jól is néz ki,mi a francért kell egymás farkát szopnotok?
Nem kell beszarni, vannak pár csaj akiket meglehet gumi nélkül is dugni.........
sziasztok!
győrben szeretnék lakást búvóhelyet havonta egy-két alkalommal bérelni ha tudtok segíteni nekem ebben a kovereger@gmail.com címre várom az infokat.
segítségeteket előre is köszönöm.