Sziasztok Evelin (30) van valakinek tapasztalata?
Sziasztok Evelin (30) van valakinek tapasztalata?
Szia! Tegnap voltam, nagyon kedves és brutál jól szopik
Üdv.
Én tavaly voltam vele még ősz végén. Részemről ajánlott.
Sziasztok Nikol(39) járt már valaki?vélemény?akár privibe is jöhet
VIP Nikol? Majd kilencven vélemény van róla, az nem elég?
Hétfőtől újra városotokban!
Szeretettel várok mindenkit!
Üdv: Zita
Sziasztok.Bianka 23 ról valakinek van infó köszönöm
2 évvel ezelőttiek a képei, azóta azért felszedett, de nagyon kedves, figyelmes. Barátnő feeling, ajánlom.
Köszönöm
Mi ez az új módi hogy a lányok előre kérnek pénzt taxira és a legtöbb ide se ér a címre??
👏👏👏👍😘🌹
Csak jót lehet róla kondizni szóval ajánlom 👍👍👍
Inkább az a durva, hogy van akinek a taxipénz is elég, és már ezzel lelépnek...
Kedves, barátságos és odaadóan teszi a dolgát. A képe nem mai, azóta azért eltelt pár év...
Sziasztok!
Zsófiról (Tét) van valakinek infója? Össze-vissza variálja a hirdetését, egyszer tiltja a kölcsönös franciát, máskor meg lehet... Mire hívnám, hogy megyek, addigra leveszi a hirdetést, aztán fél nap múlva meg visszateszi...
https://videkilany.hu/szexpartner/gyor/zsani/09U">Zsani23 lehúzós webcam/viber, pár perce még Pécsen volt, utána Nyh, most pedig Győr, folyamatosan telszámot is cserél.
Kb 3szor próbáltam hozzá eljutni, mindig sikertelenül! Még régebben startaprón kezdte a pályafutását, de nem téti hanem lovászpatonai.
Sziasztok,
valakinek esetleg az oldalon nem hirdető kontaktja van? Sajnos azt veszem észre hogy az ilyen amatőr lányok kezdenek teljesen kihalni.
Sziasztok !
Van itt valakinek bármiféle tapasztalata Henivel és/vagy Evelinnel ?
Privátba is jöhet a válasz és előre köszi !
Sziasztok! Hanna (22) -t próbálta valaki? Tapasztalatok jöhetnek akár privátban is!