Sziasztok! Érdeklődnék 2 személy iránt volt már náluk valaki? Az egyik személy Elena a másik pedig Barby lenne!
Sziasztok! Érdeklődnék 2 személy iránt volt már náluk valaki? Az egyik személy Elena a másik pedig Barby lenne!
Gergely · Lelkes újonc · onan gondolom hogy ő lehetett az mert a fejét kihagyva szinte mindenben megegyezet a nővel.
Ja...még annyit áruljon el valaki, hogy miért is Gyula a mi kis kákabélű cigerettónk?
Gergőkém, kilóg a lóláb...Honnan ismerted fel Szexi cicust, amikor semmi sem látszik az arcából??
Csak, hogy valaki oda nem tévedjen: Friderika-Virág-Szexi Cicus és Pandora ugyanaz az egyszálbélű retek c.luvnya, aki a lenyúlásra rendezkedett be.Remélem egyszer valaki pofán veri őt is, meg a strigóját is.
Fütyülős · Őstag · Hy!
Kit láttál te? Gyulát? Még monoban is kevés, nemhogy HD-ban!
Honnan veszed hogy ő volt, itt csak egy etióp réti néger, aki csak a lehúzáshoz ért!
Kamu, vagy mutass bizonyítékot! Fedd fel Gyulánk igazi arcát, és nem marad el a jutalmad! :)
A fütyös!
Gergely · Lelkes újonc · hello mindenkinek az elena és szexi cicus néven hirdető csajt aki tényleg a fényképen van tegnap 23:35-kor láttam a super one hd müsorán és ott nagyon is értette a dolgát.
köszönöm a beszámolot
Üdv enzo24! Liill(42)-nak fantasztikusan jó a franciája, szeret lovagolni, amit jól is csinál. Szép, tiszta belvárosi lakás. á*ai korrrektek.
és viki 30 is érdekelne ez a 2 szolgáltató egyedül rendel-e és normálisak?
sziaszok valaki volt mostanában lilla 42őnél??
Pandóra már a telóban lebuktatja magát:
Elmondja, hogy mi mennyi, hol, és egy levegővel azonnal:"és mikor szeretnél jönni?", erre érdemes figyelni, ezt csak ezek a lehúzósok nyomatják. Vagy eddig, ha esetleg olvasnak fórumot! Mindenesetre a sürgető, gyere azonnal had nyúljanalak le szöveg jellegzetes!
Üdv
Valóban kedvelem és remélem ez fordítva is igaz, vagy ha nem, azt is elviselem valahogy :)
Ez a a ribanc több néven.Becsalogat ugy a lakásba hogy ne is lásd,majd amikor rá jössz hogy bűn ronda és inkább nem akarsz töle semmit akkor nem enged ki a lakásbol rád kűldi a kútyályát meg 3 csávót akik a másik szobában várakoznak hogy te akkor is fizess.Én el intézem sorsukat.ITT a cime Május 1 tér 3 sz. Földszint 4 ajtó.
Helló!
Ahogyan írsz WL-lel kapcsolatban, az felvet bennem egy kérdést, ami esetleg érdekes is lehet. Szerintem kedveled őt. Vajon ez fordítva mennyire lehet igaz?
Sziasztok,
semmi hír White Lady-ről. Remélem nem történt semmi vele, hogy ilyen hirtelen eltűnt. Azért ha mégis olvasná a fórumot, akkor a benceckukacfreemailponthu-ra várom, hogy életjelet adjon magáról.
Üdv: Bencec
Fütyülős · Őstag · Pandóra = Szexi Cicus = Friderika = Virág = ...STB = Gyula :)
Petya_001 · Tag · Na igen, ez a hölgy már annyi néven futott... :)
Hello
A hiedetők közt Pandóra=Szexi cicussal.
Vigyázanak vele a kezdők :-)
Helló
Kicsit lentebb Fütyülős is erre célzott, csak kevésbé kézzelfogható stílusban...
:-)))
A szexi cicus néven hirdető szolgáltatót nagy ívben kerüljétek.
A képeken nem ő van, a valóságban úgy néz ki mint egy tüdőbajos etióp.
A Május téren lévő igénytelen putriban nem egyedül van a háttérben (lakáson belül) ott vannak a strigók és lehúznak keményen.
Én még olcsón és hamar megúsztam.