Igen?Hol?Melyik az?Van itt két újonc.Az egyiket ismerem amúgy a másik Aliz vagy ki!Rá gondolsz?Szerintem Ő nem Gyula.
Igen?Hol?Melyik az?Van itt két újonc.Az egyiket ismerem amúgy a másik Aliz vagy ki!Rá gondolsz?Szerintem Ő nem Gyula.
Gergely · Lelkes újonc · szánalmas hogy gyula már megint hirdeti magát.
Ha nem lenne, nem ilyen stílusban írtam volna!:D
(vegyült bele némi irónia is, csak kicsit rejtettebben)
Dundika!
"Patkány vagyok,de nem féreg!"
Ilko!
Azt hittem neked van humorérzéked! :-))
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Aranyos vagy! Én imádom az ilyen egyszerű pasikat!!!
:DDD (Már bocs)
Azért kiváncsi lennék, még hány emberrel "kamatyol még" rajtad kívül "majdnem szerelemből"...
Hát gumi nélkül dugom!Bogyókat szed!
A legtöbb lányról semmit nem tudok, akikről írtok... Viszont jártam Dundikánál, és hajlmos vagyok annak hinni, amit ő ír. Kedves, értelmes nő, tudta, mit beszél. Szeritem most is tudja. Hogy hangot ad véleményének, tudom becsülni. Milliméterre tudta, hogy majdnem egyedül marad véleményével, és mégis... Van igazságérzete. :-)
Mielőtt felmerül bennetek: NEM fűződik semmilyen érdekem ahhoz, hogy Dundikáról bármit is írjak, nem vagyok "barátja", és nem ő vagyok. Egy egyszerű pasas vagyok, aki olykor-olykor igénybe veszi némelyik lány ***moderálva***, de ennek ellenére nem nézem le őket, hiszen miattam is vannak itt. Meg miattatok is... Ha nem ***moderálva***
Nem céloztam semmire,csak egy megjegyzés volt.Mint ahogyan az is csak egy megjegyzés hogy egy Q sosem csinálja szerelemböl veled.Lehet hogy van cukormáz,csak most csak neked mert te más vagy,de jobb ezt fenttartással kezelni.
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Ha rajtam múlik úgy fogsz.Végszóként csak annyit ,könnyű megvádolni olyat aki meg sem tudja magát védeni.Ha van a pucában vér oda mész hozzá rákérdezel.Amit produláltál,megfelelő intelegenciával rendelkező ember nem teszi.De sajnos sok patkány szaladgál még e földön.End!
Nem nála voltam ma este,ha erre célzol.Az illető nőszemély nincs már aktiv hirdetőként itt.De azt hiszem majdnem szerelemből kamatyol csak velem.De azé' a ***moderálva*** még elvárja a fene a pofáját!
Ezt sem és a másikat sem....de a végén még letaszitják Lettit a trónjárol :P :D
Ezt is le akarod a kezemről csapni mi?
Ahhh.....micsoda lamur van kialakulóban...:P :D
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · :) Az sajnos nem megoldható
Sajna már ellőttem a patront!Talán máskor.Házhoz is jönnél?
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Tudom sajnos hogy nem jók a képek de ezt igyekszem minél hamarabb orvosolni :)
Szeretettel várlak bármikor ;)
Meglátjuk ki bánik el kivel :P
És mi lenne ha vmi normális képeket tennél fel?Akkor lehet úgy ellátnám a bajod......hogy....érted?:-)
Huncutka (25)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok :) 2 éve voltam Nyiregyházán sajnos csak 1 hetet :) és most visszatértem
Az utszéli lányok a lehetö leg ritkább esetben kerülnek be lakásra.Persze nem példa nélküli.Erre a szemét városra viszont tényleg ráférne már egy kis vérfrissités......