Sziastok csak ajánlom mindenki figyelmébe,hogy elökerült a rég nem látottruha valaki irja be ha akkarja a régiek tudják mire gondolok mert én ugy is csak dobálozom vigyázatok csáó
Sziastok csak ajánlom mindenki figyelmébe,hogy elökerült a rég nem látottruha valaki irja be ha akkarja a régiek tudják mire gondolok mert én ugy is csak dobálozom vigyázatok csáó
Sziasztok segitségeteket kérném. Szeretnék találni 1 olyan lányt aki egyedül rendel nem 2-3 ...... al és érti a dolgát max. 35 éves korig. Segitségeteket nagyon megköszönöm. Üdv mindenkinek.
Sziasztok! Regiről tud valaki valamilyen infot?
közbe utána olvastam,nem érdemli meg a ***moderálva***:)
nyíregyen natasárol tudtok valamit?
Sziasztok!!
Valaki volt már az apróba hírdető viviennél 39 éves Telefonszám: +36 20 509***moderálva***!!
ÉRdekelne megbízhatóság, merre rendel a városba, meg úgy amit tudni lehet róla:DD!!
Petya_001 · Tag · Nem, még nem voltam. Miért? :)
szia petya te annál a vikinél voltált aki a ***moderálva***utcában lakik?
Petya_001 · Tag · Sziasztok!
Nikole 21-nél járt már valaki?
Ivett (25)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · bocsika rosszul irtam Hatas!elnézést!
Ivett (25)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · szia haigen nem tudtam miért a kérdés !de nem gond a kérdésed szivesen válaszoltam!szép napot !
Petya_001 · Tag · Kedves hirdető lányok!
Ezt már írták előttem, de újra. Miért írtok ki mail címet, ha nem válaszoltok? :( (tisztelet a kivételnek)
Azt hiszem egy csöppet félreértetted amit írtam. A kérdésem csak szimpla kíváncsiság volt. A beszámolók hiányával pedig épp arra utaltam, hogy az az érzésem, nálad nem voltak még komoly negatív tapasztalatok. Mindettől függetlenül én csak bizonyítottan megbízható fórumlakók szavára adok.
Kuszátor: Kényszeres grafománia mond valamit?
Ivett (25)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · szia hatas !nem tudom mi az a régen !én egy idöben hirdettem a noémivel! mostanra viszont egyedül hirdetek és ***moderálva***!amugy meg teljesen mindegy hisz akkor sem voltál hozzánk! itt sok embernek egyedi véleménye van még akkor is ha nem ismeri az illetöt az a baj sok az általánositás annak ellenére hogy nem ismernek minket hirdetőket!én nem akarom szinezni magam hisz nem kenyerem ,akik visszajárnak hozzám tudják miért !és nekem ez elég!amugy ez a forum tényleg kocsma jelleget öltött ebben egyetértek veled!bár én nem tul régi motoros vagyok de a fórumot nyomon követem és sajnos egyre rosszabb!és ahogy emlékszem te elég régi fórumozó vagy!ez a ***moderálva***elég sok rétű és sajnos egyes ***moderálva***miatt lejáratott is de ti partnerek is eléggé szélsőségesek vagytok velünk szemben !sok esetben nem is ismertek minket csak általánositottok!idős gány stb!mindenki csak akkor irjon véleményt mindenkiröl ha valoban tudja mit ***moderálva***és milyen aemberileg!én nem akadékoskodni akarok ,de kérdezem én rolam miért nem ir senki?azért mert rossz ***moderálva*** lennék? akkor hogy tudok egy néven saját képeimmel 33 évesen 10 honapja fent maradni és nem is rosszul?mindegy itt sokszor egy szó százat jelent !igy én ebbe nem is szeretnék belefolyni!viszont a fórum jó dolog nem kellene eltolni ezzel a kocsma stilussal!csók nektek
Így regisztráltam próbáltam javitani de nemvágom hol vagy hogyan kell!!
És most akkor mivan beesett a hó vagy mi?? Tudom fustos de ez nemtökmindeggy nemértem miért fontos ez?
Kedves Time!
Felesleges time húzás ez,mivel a csekély agyadig nem jutott el,hogy hirdetőként látszol itt a fórumon!Kérdezd meg azt az urat akinek a neve ki van írva a kapucsengőre Klaudiánál!Azaz saját magad!!Úgyis kb annyi értelme van a dolognak!Olyan ez,mint mikor a hülyegyerek átmegy a másik szobába megnézni,hogy nincs-e ott ő saját maga!Érted??
He!More!!!
Makkoslecso!!Olyan memóriád van,mint a kiselefántnak!Nem értem mit írkálsz ide,ha pesti vagy?!Nyóóc keri!Nem azt írtad,hogy a VIII.kerületben laksz?Minek vagy itt a nyíregyházi fórumon akkor?Ha az elolvasást követő 1percen belül válaszolsz,hogy mi van a ***moderálva*** sarkán,még talán el is hiszem,hogy guszevi more léttedre még talán jártál is ott valamikor!!
Te is "ugatsz", mint a többiek, akiket szeretnél leugatni, és te is a szemét része vagy, akár tetszik, akár nem. Spórolj, munkanélküli! Aztán mehetsz élmény után, aztán megoszthatod, ha neked annyira fontos, hogy szerepelj! Ez is off, miattad!
Nem lehetne befejezni ezt az ide-oda ugatást? Csak teleszemetelődik a fórum. Ha valaki ír egy beszámolót ne reagáljatok már rá, ez nem kocsma. Akinek egy csöpp esze van úgyis csak a megbízható fórumlakók beszámolóira ad, akiket apránként elűztök ezzel a retardált ugatással.
bia non stop: Kár hogy rólad nincsen beszámoló. Nem te vagy az aki régen egy másik lánnyal együtt hirdetett? :)