kedves paciens!elöször is köszönöm a sok véleményt amit irtál rólam!azt ellöre ki kérem magamnak hogy cigány származású vagyok a legnagyobb mértékben magyar származásom van!és soha az életben nem is titulált annak senki!és azt is hogy kurvás az öltözködésem bár nem lenne nagy cucc hisz ***moderálva***és ha neked ugy jobban tetszik "kurva"az hogy késtem ritkán elöfordul de kérdezlek én téged ti vendégek sokszor arra sem méltattok minket hogy jelezzétek ne várjunk!sok esetben elöfordul! továbbá ugy gondolom hogy ahhoz milyen kocsival érkezem semmi közöd nincs és ahhoz sem mire tgelik nekem és mire nem!ezért megkérlek az elkövetkező időben mellözd a a sértegetéseket én nem hivtalak ha nem tetszett a dolog miért maradtál?az soha senkinek nem kötelező!a fejemre visszatérve lehet kissé néha lelakott hogy a te szavaiddal éljek,viszont nonstop ***moderálva***vagyok és képzeld annyira csúnya és cigány hogy sok a vendégem !igy hát megköszönöm hogy voltál és hogy beszámoltál rólam de szerencsére aki ismer és szivesen jár hozzám azt nem igen tudod befolyásolni!utó irat:ezek után örvendtem a szerencsének és ha sikerül azt az egy fogamat megcsináltatnom akkor sem szeretném a társaságodat mert szerintem ilyen karakán magyar legénynek nem kkell a cigányhoz visszatérni .,,hidd el nem nagyképüség de van elég vendég köröm nem igazán zavar a lejárató beszámolód persze itt is fő a tisztesség!gondolom zavart hogy még rólam nem irtak negativumot!további szép napot és jó vadászatot