Azért érdekes tárgyalás lesz a bíróságon!
-Akkor Tisztelt X Y Úr!Mesélje el mi történt!
-Hát az úgy volt,hogy otthon az asszonynak fájt a feje és gondoltam akkor más nő után nézek ma este.
-Folytassa kérem!
-Tiltakozom!-mondja Gyula ügyvédje.
-Elutasítom!-válaszlja a Bíró.
-Hát...izé..Szóval!Az volt,hogy kért egy Mátyás királyos papirt cserébe.Aztán elmentem fürödni,miközben a vénasszony managgere kijött a másik szobából és a nadrágzsebemet kiüritette.Ekkor még nem vettem észre.Gyula hozzámvágott egy óvszert,hogy húzzam fel magamnak.Utána 10percig úgy fogta,mint a cigarettát szokás.Közben kicsit húzgálta rajta a bőrt.Majd közölte,hogy lejárt a ....moderálva...(gondoltam beírom már én,hogy moderálva.Megkimélve ezzel a moderátorokat.)Szóval közölte,hogy moderálva és moderálva,hogy moderálva!!!
-És ezután mi történt?-kérdi a Bíró.
-Hát én mondtam neki,hogy adja vissza a moderálvát,mert ez igy nem ér!Nem ezért moderáltam oda neki a Mátyás királyos moderálvát!Erre kijött a szobából a két nagy kan moderálva!Bocsánat!Két roma férfi meg egy kb 60éves idős hölgy meg a hátuk mögött morgott egy spicc bull kutya vagy mi a rák!És azt mondták,hogy el lehet húzni kis népművészeti agyagedény(köcsög magyar és roma nyelven)csak ki ne moderálják!
A lényeg viszont,hogy ekkor már nagyon fog pirulni az arcbőröd!Ugyanis börtönre valakit nem a rendőrségen itélnek,hanem a bíróságon.