Sziasztok!
Nem vagyok fórumozó,de rendszeresen elolvasom. Sokat lehet arról olvasni,hogy a lányok lehúzzák a vendégeiket,de arról semmit,hogy az "uriember" is meg teszi ugyan azt.
Na lányok most meg osztom veletek az én kis történetemet,talán tanulságul szolgál. Én tanultam belóle igaz elég későn.
Egy "uriember" meg látogatott egy fél órácskára ,amiből menetközben 1/1/2 óra lett (,mivel én még ennyi idősen is bízom az emberekben ,nem kértem előre a tisztelet díjamat),közölte,igaz több időt volt nálam,de csak fél órára elegendő összeg van nála. Jót nevettem,de magamon,hogy hagytam magam palira venni. Ebböl nem tanulva helyzet hasonló,még itt is bíztam,csak a pénztárcája az irodában maradt. Itt is jót nevettem a saját hülyeségemen,csak kicsit az bosszant,hogy folyamatosan a lányokat szapulták mijen meg bízhatatlanok,stb stb...Telefon számot nem írok ki,mert nem alacsonyodom a szintjükre. Innentől kezdve én is előre kérem,tegye mindenki hasonló képpen,akik hozzám mérten még meg adják a bizalmat. Itt a lányok nem sex rabszolgák. Azért vannak,hogy segítsenek elfeledtetni a szürke hétköznapok meg próbáltatásait,hacsak egy röpke félórára is. Ehhez partnerre van szükségük. Köszönöm. További szép napot mindenkinek!!!