*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését! ***
Helló mki!!!! Olvasgatom itt az írásaitok......de vmi nem jó sehogy.....ahogy látom kedves barátaim itt van a lányok között a gyula.... de mindenki mást ír hogy ki az.....hát én elmentem az írásaitok miatt EMESE 20-hoz....én kellemesen éreztem magam.....nem is húzott le.....szal nem tudom hogy ő miért is lenne gyula?...Nem értelek titeket hogy hogy lehet 1 emberre (FÜTYÜLŐS-re)hallgatni,totál úgy csináltok hogy mintha Ő lenne nektek az ISTEN... Ez szomorú mert nem tudjátok hogy mit hagytok ki,mert akit eddig lepofáztatok csajokat az mind normális-odaadó lány volt!!!!!!! Meg azt sem értem hogy miért van 2 gyula mostanság? Nem tudom itt senki nem lát,mert akit most megvádoltatok második lányt:Szindy babát,az totál máshogy néz ki mint Emese...az egyik szőke-a másik szolis barna....AKKOR FÜTYÜLŐSKÉM DÖNTSD MÁR EL,HOGY A GYULÁNK SZŐKE-VAGY BARNA,MAGAS VAGY ALACSONY....SZERINTEM FÜTYÜLŐS TE KAJAK BELEESTÉL GYULÁNKBA,MERT AZ ÍRÁSAID MIND AZT BIZONYÍTJÁK HOGY TE BETEGESEN FÉLTÉKENY ÉS SZERELMES VAGY A CSAJBA MERT ILYEN SZINTEN CSAK EGY CSALÓDOTT EMBERTÁRSUNK KÉPES ÍRNI MINT TE...TALÁN NEM VISZONOZTA ÉRZELMEIDET?VAGY VOLT VMI KÖZÖD HOZZÁ A MÚLTBAN?ÉN ADOK KEDVES BAJTÁRSAM (FÜTYÜLŐS) 1 JÓ TANÁCSOT SÉRÜLT LELKEDNEK: SZERINTEM BÉKÜLJ KI VELE,MERT ÍGY CSAK MEGÖL AZ IDEG HOGY MIKOR-KIVEL VAN!!! ÉN EZT TENNÉM A HELYEDBEN!!!!!