Ajánlod magadat???
Már az is jobb lett volna,ha ezt írjátok ki a szándékosan ejtett helyesírási hibákkal együtt.
Ajánlod magadat???
Már az is jobb lett volna,ha ezt írjátok ki a szándékosan ejtett helyesírási hibákkal együtt.
Üdv!
Bogit azoknak tudom ajanlani ,aki egy fiatal feszes ,széparcu lanyt szeretnének.
Sziasztok!
A közelmúltban jártam Szindy-nél.
A tapasztalataim jók, korrekt árak, korrekt hozzáállás. Óranézés, nyafogás nincs.
LÁNYOK van két telefonszám 06306420*** a másik 0630921*** gyanusak vigyázatok nem részletezem a lakásba ne engedjétek be őket szép estét.
Szia Bia,védelmedre kellek,ha más nem teszi meg,mert teljes mértékben igazad van ezzek a dolgok nem tartoznak a fórumozokra a nyilvánoságra. Lehet,hogy Én inditottam el a lavinát mikor egy észrevételemett megosztottam itt,de én ezt nem rossz szándékból tettem s nem ellened! Az pedig teljesen nem tartózik ide hogy a párodnak mi a foglalkozása,PL:pincér ,"fakabát" vagy eladó senkit nem érdekel amig ebben az ügyben nem jár el.Ez nem gáz szerintem "rafkós",de ha Te az vagy akkit leírtak (Jankó) hát az a "gáz",mert ha Te igy akkarsz egy hölgyön bosszút állni,amiért dobott akkor Te egy aberált beteg ember vagy akki gyógyitásra szorul! Bia nektek sok boldogságot és kitartást kivánok....
Sziasztok Bia vagyok.Ez a hozzászolás ellenem irányuló lejáratás, névszerint ******János a volt barátom.Egyébként nem tudom,hogy a magánéletem miért tartozik a világhálóra.Igenis van barátom,de sok hirdetőnek családja is.Akik hozzám járnak tudják ,hogy ez nem befolyásolja a szolgáltatásomat,hisz a fórumon rossz vélemény még nem hangzott el rólam.Szép napot mindenkinek!!!
látam énis egy pasival nyíregyházán de nagyon ismerös a pasi lehet fakabát az gáz nem?
biának pasija vagy strigója van? látom amit irtok
nyíregyházán van ilyen a bia milyen tud valaki segiteni?
tudtok nekem ajálani belevaló csajt aki nem nézi folyton az idöt?
Köszönöm az invitálást :-)
Nekem az akrobata hölgyek jöttek be, DE NAGYON :-)
Pedig bánhatod,hogy nem mentél el!Mi már voltunk.Igaz kicsit olyan vén kopott már az oroszlán.Meg elég leharcolt a járműparkjuk amivel utaznak.De attól jó volt.Nekem mindig a bohóc a kedvencem.
Amúgy ezt a milyen jó hozzájuk felmenni dolgot is hanyagolom.Tettem már párszor utalást a profi Qvákra.Azokhoz nem kell felmenni.Azok nem panelban nyomják.
Sziasztok!
Tiszta szerencse, hogy nem mentem a T_e_s_C_o melletti cirkuszba, mert van itt ingyen cirkusz!
Csak azt nem értem miért kell az igazságért felháborodni Melinda 19 (GYULA) ?
Szép estét mindenkinek.
De azért maradjunk annyiban,fel szoktam ismerni egy szövegről,hogy azt nő ill.férfi írta-e!Továbbá mozdonyszőke,avagy sem.
Most úgy kell tennem,mint Bujtor és Kern egyik filmjében.
"Nem nagyon tudom követni a dolgokat.Pedig hadnagy vagyok."
Most velem van bajod Gróf Úr?Vagy Vas orúnak veled?Vagy Gyulának vasorúval?
Érted?! Mármint te meg én,vagy Lali meg te?
Drága bonduska!
A fustos bácsi sajnos neked nem lehet a barátod, mert férfi és nő között nincs barátság, csak üzleti kapcsolat. Éppen olyan, amilyenben te is aktívan benne vagy. A GYULA pedig egy könnyen megjegyezhető név, és nem változik, nem úgy mint az Emese, vagy a Melinda.
Szép estét!
Egy vásárló
KEDVES FUSTOS BARÁTOM!
NEM LEHET HOGY TE AKARSZ VALAMIT A CSAJTÓL ÉS NEM LEHET HOGY TE CIGO VAGY.ESETLEG STRIKO AHOGY ITT BESZÉLSZ AZ ELÉGGÉ SZÁNALMAS.
ÉS AZ ITTENI LÁNYOK IGY ***moderálva*** ÉS AKKOR MIVAN UGYAN OLYAN EMBEREK MINT TI VAGYTOK.
ÉRDEKES MÉGIS JO HOZZÁJUK FEL MENNI DE ITT MINDENKI LE HORDJA A MÁSIKAT.
ÉN NEM ÉRTEM MIÉRT KELL GYULÁZNI A MÁSIKAT.
Há dikk mán hee!
Szerinted akinek csak egy kicsivel több esze van egy moregyereknél az gyün rá,hogy a bond név vagy Gyula,vagy valamelyik hozzá közelálló hülyegyerek.
Szerintem már elérte itt a fórum,hogy igencsak kevés a vendég!Aztán már lehet Gyula is elgondolkodott rajta,hogy csak rendesen meg kellene Dóóógozni a megélhetésért.Elképzelhető,hogy már valóban lehet vele Du gni,annyira nem megy oda semmi.
Múltkor Szombathelyen beszélgettem egy "makktárssal" és már ott is híre van a nyíregyházi Gyulának. SZOMBATHELYEN!! Akkor már csak nagy baj lehet a vendéghiánnyal.
Hát szia bond!
Ez nagy öröm nekünk, írd meg a pirosra is, meg a fészre, aztán osszad meg másokkal (ne a tapasztalatot, hanem Gyulát), meg lájkoltasd is.
És, mi volt még a légyott alatt? Hmm? Egy kis bond-édzs? Ez a te korod. Érted? A kikötözés kora. Bond-age.