Angliai munkámból ideiglenesen hazatérve egy kis kikapcsolódást kerestem. Biztosra akartam menni, ezért szétnéztem a forumokon, hogy kiről vannak jó véleménnyel ai nyíregyházi lányok közül. A forumban olvasottak és az ismerőseim tippei alapján Puncicára esett a választásom.
A telefonban is szimpi volt a hangja és az is, hogy részletesen tájékoztatott és türelmesen válaszolt a kérdéseimre. Rövid egyeztetést követően egy 20 perc múlva már fel is kerestem. Jól megközelíthető, de mégis diszkrét helyen rendel a belvárosban, így nem kelltett semmiféle lebukástól tartanom. Meg tudom erősíteni azokat a véleményeket, miszerint a csaj élőben sokkal jobban néz ki mint a képein (bár a képei sem rosszak), de engem élőben nagyon felizgatott már a látványa is.
Kedves, közvetlen, intelligen, mosolygós csaj, méretes cicikkel. Rövid beszélgetés, majd közös tusolás után belevetettük magunkat az akcióba. A fr*ncia nyelvtudása egészen kiváló, nem kézzel rángatja a sz*rszámot, hanem a sz*j*val dolgozik és közben masszírozza a z*csit. Mind a beszélgetés, mind az *ktus során természetesen viselkedett és ez külön tetszett. Úgy kezelt mintha a barátnőm lenne, ölelt, simogatott, csókolt. Nagyon érzékeny cs*klója van és könnyen n*dv*sedő, nyalnivaló finom p*ncija. Eléggé ki voltam már éhezve, így rendesen megd*rr*ntottam minden eszembejutó p*zban, amit láthatóan és hallhatóan élvezett. Két *ktus volt és a végére rendesen megizzasztottuk egymást.
Nagyon jól éreztem magam vele. Bár a ny*regyii felhozatalt annyira nem ismerem, de debreceni viszonylatban is nagyon kellemes a csaj minden téren. Tapasztalataim szerint a Debrecenben legjobbnak tartott lányokkal is felveszi a versenyt. Barátnő feeling, unottságnak, gépies stílusnak nincs nyoma és az órát sem bámulja. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki minden téren kellemes kikapcsolódásra vágyik.
Kiráról mit lehet tudni? A képei egész ígéretesek, de nem nagyon láttam róla még beszámolót.