Üdv Bia!
Én meg már megijedtem, hogy nem vagy többé. A szerelemnek örülök, már csak az a kérdés, hogy mehetek-e még hozzád a szokásos kény e z tetésre?
Feltéve, hogy még emlékszel rám...
Elég régen jártam arrafelé...
Üdv Bia!
Én meg már megijedtem, hogy nem vagy többé. A szerelemnek örülök, már csak az a kérdés, hogy mehetek-e még hozzád a szokásos kény e z tetésre?
Feltéve, hogy még emlékszel rám...
Elég régen jártam arrafelé...
Ivett (25)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · szia tigris 5!kérdésedre válaszolnék én csak a magam nevében részemról szerelem de mint tudjuk akik ezzel foglalkoznak mint én ritkán lehetnek boldogok!amugy meg nem igazán hiszem hogy neked mint vendégnek sok közöd lenne az én magán életemhez!mint ahogy nekem sincs közöm a vendégek magánéletéhez!ez a driszkéciö!üdv bia
Vajon a pasija tudja,hogy a csaj mit csinál,szerintettek? Ugytünt hogy szeretik egymást,de biztos hogy fúra kapcsolat lehet! Biától kérdem,szerelem ez mind két féltől?? Erikáról,Lararól beszámoló valakinek van?? Köszönöm.....
Sziasztok,
mióta itt jártam van egy pár új lány van. Jöhetnek a friss és "megbízható" beszámolók.
Beatrix 30
Dia 30
Dóri 23
Lara 26
Válaszotokat előre is köszönöm.
Egy lakás/szoba amit ki lehet venni akár egy órára is. egy sorház jelelgű helyen van. Tiszta, rendezett. Nem kérdeznek semmit, megmondod mennyit időt szeretnél lenni odaadod a pénzt adják a kulcsot és ha elmész bedobod a postaládába. ennyi.
Plussz lenne még egy beszámolóm is:
Kb egy hónapja voltam Dóri 23-nál. Kapcsolatfelvétel kecó rendben.
Mikor kinyitotta az ajtót egy bomba nőt láttám igazi kis husika nem dagadt hanem olyan pont jó.
Tök közvetlen fiatal jó humorú, lehet vele dumálni.
Fr*ncia jó, *ktus is rendben volt. Aki szereti a (van mit fogni rajta) típusú lányokat annak ajánlom
Valaki elmagyarázná mi az a titkoslakás sz*lg*ltatást?
Hali!
Szeretném kipróbálni 2 lánnyal is egyszerre. Kit ajánlanátok ahová érdemes menni, nincs lehúzás és korrekt a szolgáltatás?
Hali.
Én is voltam ott többször is.
Tényleg nem nagyon van eldugva, de a célnak megfelelő. Rendben van minden. Igaz a kis használai útmutató kicsit erős ami ki van írva.
Van több szoba is nem csak egy. Én 2 különbözőben voltam már de szerintem van ott vagy 4 is.
Hali!
Igen. Egy kicsit tekeregve lehet odajutni, de tényleg ott van!
megmondó · Kvázi-tag · Helló
Én úgy tudom, hogy régebben is volt barátja!
Csak nem reklámozta.
megmondó · Kvázi-tag ·
Helló
Köszönöm az infót!
Még annyit kérrdeznék, hogy tényleg a stadion környékén van?
Mármint Biat láttam enyelegni egy pasival s nem téged (pityuka111) bocs ha érthetettlenül írtam ki.. Leila-ról információja van valakinek??? egész szép teste van!!!
Azt nem tudom ,hogy abbahagyta-e viszont szerintem bepasizott
keményen kb:2-3-hette láttam enyelegni tokajban egy pasival,ott csókolgatták egymást..
Hali!
Én már voltam vendégük pőár alkalommal. A hely nagyon kultúrált kicsi szoba, de pont jó arra amire szánták, tiszta, tükör a falon és az ajtón nics vele semmi gond. Zuhanyzási lehetőség van, ketten is el lehet férni a zuhany alatt! Tv, DVD van és még egy két filmet is találsz. Zene is van úgyhogy minden adott egy kellemes kikapcsolódásra! Hangulatfény minden! Nekem egyetlen gondom van vele, hogy eléggé látványos helyen van a bejárat és valószínüleg az egész környék tudja már mi is van ott. Nem nagyon leplezték mi is lehet az, tehát ha tudod mit keresel egyből megtalálod hogy az az! Csak úgy beosonni nem igazán lehet! De ezt leszámítva tuti a hely! Nem kérdeznek ott semmit csak azt meddig maradsz! Ja igen még ásványvizet ésa egy cukorkát is kapsz!
megmondó · Kvázi-tag · Sziasztok!
Érdekelne, hogy valaki igénybe vette már a titkoslakás szolgáltatást nyoregyházán?
Ha vannak tapasztalatok, oszátok meg.
Kösz.
bia sincs? abbahagyta vagy mi? kár lenne azért az isteni popsiért!
leila21 és dóri ról infó valakinek? elég csábítóan néz ki a képeken mind2 lány(igaz most dóri hírdetését nem látom fent), bár leilánál van egy kis füstös beütés is szerintem. a napokban meglátogatnám ha valaki biztos infót tud adni arról, hogy érdemes e és nincs lehúzás. ha nem akkor marad linda drága. :P
bia, léna, linda tuti jó! oda mehettek nyugodtan!
A cigiszag mennyire érezhető? Hallani a hangján a lánynak, hogy kemény bagós.
megmondó · Kvázi-tag · Szia!
Jobb oldalt fent van egy olyan szürési lehetőség, hogy keresés névre illetve kulcsszóra, oda írd be a Veronika nevet!!!
Majd lehet olvasgatni róla a véleményeket.