Csá makktársak!
Az elmúlt időben több leányzót is meglátogattam!Kivétel nélkül elégedetten távoztam tőlük!
Az első hölgy Regi25 volt!Igaz a Beatrixhoz indultam de mire oda értem neki el kellett mennie és a Regi nyitott ajtót!Csábos csinos széparcú mosolygós fiatal hölgy!Zuhanyzási lehetőség adott és nem mellékesen ő is lezuhanyzott az akció előtt!A lakás nagyon kúltúrált és rendezett!NF tökéletes és nagyon kellemes a bejárat is!Mindent összevetve elégedetten távoztam tőle!Ajánlom mindenkinek!Ezután a Dia30 hölgyet szemeltem ki!Csinos tetkós hölgy!Nagyon kedves beszélgetős intelligens és csinos csaj!Üditővel kínált aztán zuhany!Nála csak egy NF-re voltam ami igazán szuper volt és remegő lábakkal távoztam tőle!A következő hölgy a Dóri23 volt!Ő az a kategória akin van mit fogni!Szép arcú és kedves lány!Zuhany nála is adott!Kedves és nagyon beszédes lány!Egy masszázzsal kezdtünk hogy oldjuk a feszültséget!Az NF tökéletes és a bejárat nála is roppant kellemes!
Mindent egybe véve mind három hölgy ajánlott kategória!De aki nem hiszi az járjon utána!