Üdv Vadásztársak. Meglátogattam városotokat és elszomorító a helyzet. Felkerestem 24, Barby 23, márt a telefonban kedvem szegték gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Nem szoktam hozzá ehhez a stílushoz. „Ezek" Bp-n éhendöglenének (elnézést a kifelyezésért). Veronika 30 kedves de sajnos nem volt a repertoárban amit kerestem. Laura 23 UNOTT nem tudtunk megegyezni mikor mennyek pedig ráért de biztos a kedvenc sorozata ment. Gina 25, Bia 22, rendelési időn kívül érkeztem. Gina 39 ahogy az előttem szólók írták nem érhető el(nem veszi). Végezetül 2-3 óra időpocsékolás után egyeztettem egy leányzóval időpontot. Kedves leányzó viszont semmi extra. A terveihez sok sikert (BP.) viszont oda több kell, sokkal nagyon sokkal.
Ezzel az egésszel azt szeretném közölni, hogy semmi értelmi keresgetni Nyíregyházán. Kidobott pénz. Bár a fórum is csak engem igazol. Sok töketlen jó időtöltésnek tartja, hogy semmitmondó szövegekkel higítják a fórumot. Van olyan oldal hol adhat az ember az ott olvasott beszámolókra, fel sem merülhet a csalás lehetősége mert az a hirdető eltiltásával jár. Ezt gondolom nem sokan mernétek bevállalni. Na de hátha, hajrá lányok talán ezek után visszanyeritek a bizalmat és ennek gondolom ti is örülnétek. ( ha van egyáltalán olyan aki megütné az ottani mércét). Na minden jót UNOTT KAMUGÉPEK .