nem, remélem nem lesz... :)
nem, remélem nem lesz... :)
Szia!
Szerintem azért nem ey és ugyanaz, mert más a teste.
Üdv: Thomika
És tudja valaki, ők merre vannak?
Hali .. csatlakozom hozád thomika ez a lány tényleg 2 -hirdetésen megy ugyan aban a ruhában ....
SZia!
Tényleg Margű és Indira ugyanabban a lakásban vannak és ugyanabban a "ruhában" fotózkodnak. Van valakinek infója Margóról? Róla nagyon keveset lehet tudni.
Hát ha te mondod .... csak nem fáj az igazság cola XDDDDDD
megmondó · Kvázi-tag · Szia!
Régebben Margó volt fotózva ebben a ruhában, illetve ebben a szobában, ha jól emlékszem!!!!
A H-A-R-kály megint beleüti a csőrét olyanba, amibe nem kellene! Ne vedd ennyire magadra a dolgokat: nyugodtan kopácsolj máshol !
xd: gyerekes ! vagy törpeharkály
Figyelj Tollasmaki!
Kamillát csak ajánlani tudom mindenkinek!
Az Ő mélytorkosa a legjobb, tegnap voltam nála de még mindig bizsereg a farkam!
Tényleg tövig bekapja! És látszik rajta hogy élvezi amit csinál!
Ő nem csak beszél, hanem meg is csinálja amit kérek tőle, minél hamarabb látogassátok meg!
10/10
Siasztok ime a str..k már megint sztárolják a kerti majmukat ember átlátható és unalmas na de ki kihez egy az már a maga dolga ... ( remélem le esett mentes cola xddddddddddddddd
Sziasztok!
Saját magamat kellene elküldenem moderálásra!:-)))
Nem Ingridet akartam írni, hanem INDIRÁT!!!
Szerintetek lehetséges, hogy főiskolás?
Sziasztok!
Mit szóltok Ingridhez? Nekem bejönnek a képei.
A Lottival és a Helénával kapcsolatban egyáltalán nem cáfollak, mert tuti csajok!
Jázmin egy békéscsabai versenyzö de én itt Nyiregyházán Heléna és Lotti és Anettnál voltam még.Lolitát akarom most kiprobálni csak még félre kell tenni egy kis p*nz :))
Most akkor cáfolsz, vagy mi a f.sz van?!
Na pfff!
Nem-nem füstmentes ez egyáltalán nem REKLÁM! Szerinted?!
Már csak az a kérdés, hogy melyik része a kamu? Az eleje, vagy a vége?!
Van tippem: mivel a Lottit már én is látogattam és meg voltam elégedve!
Szia,
nem voltam még nála, de Gyuéásnak tűnik :(
Kedves diplomatapasi!
Annak nagyon örülök, hogy egyetértesz velem a Lottiról, de ki az a Jázmin?
Ami még érdekes lehet az az, hogy nem az a nagyon szép környezet, mint az Anett és Lolita párosnál, de a célnak nagyon is megfelel!
Sajnos én is jártam már igy nevet nem irok de mikor bementem a lánykához eléggé lehuzzós hangulaba volt akit csak a pénztárcám tartalma érdekli,igencsak meg kell nézzni azt a környezetet ahova el is látogat az ember mert sokszor már a képekröl is kiderül.
Lottinál ls Jázminál én is jártam elégedett voltam,ugy a lányokra mint a lakásra ami nekem sokat számit.