Szia.
Küldtem privát üzenetet, majd nézd meg.
megmondó · Kvázi-tag · Szia.
Küldtem privát üzenetet, majd nézd meg.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok férfitársaim!
Egy-két éve járok itt Nyíregyházán különböző hölgyekhez,sok negatív és pozitív tapasztalatom is van már. régi vágyam volt,hogy kipróbáljam két lánnyal is. Szerencsémre találtam ezen az oldalon 2 belevaló lányt,akik barátnők is és a való életben sem mondanak egymásnak nemet. Elmentem hozzájuk-előzetes időpont egyeztetés alapján- és már az ajtóban kellemes meglepetés ért,mivel a lányok tényleg olyan csinosak mint a képeken. Beinvitáltak a nappaliba,ahol üdítővel kínáltak és egy kicsit beszélgettünk.Utána következett a közös tusolás,ami már önmagában is egy élmény volt,igaz a kád lehetett volna egy kicsit nagyobb....
A lányok fergeteges showt nyomtak,aztán én is bekapcsolódtam. Legyen annyi elég,hogy ez sokkal jobb volt,mint amit elképzeltem magamban. Köszönöm csajok,biztos,hogy visszajáró vendégetek leszek!!!
Ha valakit érdekel,a két hölgy neve és elérhetősége,akkor priviben megadom! További szép estét mindenkinek!
Üdv: Joseph
Oli26 · Újonc · Sziasztok!
Lolita nevezetű hölgyeményről tud nekem valaki, valami infót mondani!!! ha lehet priviben írjátok már meg, hogy mit lehet róla tudni!!!
Előre is köszi!
Kim?
Szia,
Perlát nyugodt szívvel ajánlom, részleteket priviben, ha érdekel.
Üdv,
BJ
Sziasztok!
Nem tudjátok Kitty (25 ) honnan jött a mi kis városunkba?
Korina (26 ) is érdekelne. Láttam, hoy máris négy ember kedvence lett. Aki már volt Nála, igazán írhatna egy kis beszámolót.
Illetve Perla (31) is csiklandozza a fantáziámat.
Köszi: Thomika
Rózsa (38)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok Rózsa és Éva vagyunk. Kedves Régi és új vendégeim, szeretnélek tájékoztatni benneteket,hogy ezen a héten 14.-ig tudunk fogadni benneteket,mert családi események miatt kb 10 napig nem leszünk elérhetőek.Köszönöm a megértéseteket.
megmondó · Kvázi-tag · Sziasztok!
Aki bejutott Ginahoz (39) az elárulná mostanság merre rendel, illetve hogyan alakulnak az *rfolyamok?
A választ privát üzenetben is küldhetitek.
Szia!
Sok sikert a tovbábbiakban!
Üdv: Thomika
Sziasztok! :)
Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy hamarosan befejezem a dolgot és már csak a héten hétfőn reggel 10 és délután 4 illetve kedden reggel 9 és délután 4 között leszek elérhető.
Minden jót nektek és köszönöm a sok kedvességet.
Puszi nektek: Puncica (Eszti)
Sziasztok!
A hírdetői státuszom ne tévesszen meg senkit!
Laura(23) nevü lányról van valakinek infója?
Szia,
de igen, megbízható, bővebben priviben, ha még aktuális
Sziasztok!
Szeretnélek tájékoztatni Benneteket, hogy a nyíregyházi bevásárló központokról írt szösszenetemet poénnak szántam. ( ezért tettem a végére a mosoly jeleket )
Most szeretném kijelenteni, hogy a bevásárló központok környékén nem tudok elérhető lányokat.
Az egyetlen akiről Örökösföldön tudok, az Erika. Róla pedig már megírtam a pozitív beszámolót.
( Ő kb. 500 m-re van a Pennytől ) :-))))
Szép hétvégét mindenkinek!
Thomika
Thomika a penny-nél lévő csajról adhatnál infót, hálás lennék, előre is köszi, szia!
Oh, és ha már itt vagyok (és szerkeszteni nem lehet az előzőt), érdeklődnék a korábban Letti néven futó versenyzőről is, hiszen vhol még most is láttam hirdetését. Létezik?
Hali!
A visszatért Jázmin 19-ről kérnék én is vmi info-t, ha vki felkereste már visszatérése óta! (a régi képekhez képest változás, hozáállás, stb.. tudjátok..)
Köszi előre is!
Sziasztok.Ma mennék a Rózsa-Éva pároshoz.Valakinek van valami infója róluk?Köszönöm.
Örökösföldön ki kapható még a mai nap folyamán egy óvszer nélküli végig franciára???
Segítsetek MakkTátsak!
***Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Üdv embertársak!
Van valakinek infója Héráról?
Beszéltem vele a krt-on rendel, elég bizalom és mást "gerjesztő" a hangja.
Várom az infót!
Köszi.
Úgy látom egyretöbb itt az légios Debiből nem baj az csak ha infokellenek valakinek azon a forumon is körbelehetnézni sokkal durvábakat irnak mint itt van minden csáó