Én tudom kire gondolsz.Amúgy nem te voltál az aki felhívott,mert voltam nála és mivel nem jöttem be valószinüleg neki,meg a hozzáállása miatt egyszerüen meg fel se álltam rá abbahagytam az akciót.Mondtam neki,hogy inkább hazamegyek.Felöltözés közben összevesztünk és bár mondtam neki ezt-azt ő életveszélyes fenyegetésnek vette.Alig értem haza már fel is hivatott valami kemény gyerekkel aki engem fenyegetett meg.Elmondása szerint nem a rigója csak egyszerü vendége volt,aki ellenben velem,képes rendesen megb...szni!És ha nem hagyom abba a lány zaklatását akkor ez lesz meg az lesz.Meg ő benne van az alvilágban.A sziciliai maffiafőnök a barátja,az ukrán a komája és albán bérgyilkosokkal fognak leszámolni velem.
Meg hát egy ilyen szép főiskolás lányt hogyan is lehet így kezelni?!
Csak azt nem tudom,mikor volt órákon a fősulin,ha mindig a dákókkal játszott?Később találkoztam vele a városban az utcán.Csöppet elfehéredett.De csak elmentünk egymás mellett.
Amúgy belekerült 3-4napba,de addig keresgéltem a fészen amig meg nem találtam.Teljes,igazi név stb.Valós kor.Néhány év a Vl-en hirdetettel szemben.Stb,stb...