Kedves Diesel35!
Teljesen igazad van, mivel itt az "ez" utalószói szerepű határozószó. Gondolom, tudod, hogy lehetséges olyan, hogy külön írjuk. Szép volt, mivel azért a két lehetőség között elég nehéz különbséget tenni.
De csalódtam benned! Csak ezt az egy elrejtett hibát vetted észre? Szerintem ilyen téren többet nem adok a szavadra. Egyébként is a helyesírási alapján hibáimat utólag észreveszem én is.
Ha annyira ismersz, és annyira szava hihetetlennek tartasz, akkor miért nem buktatsz le? Miért nem teszed közkinccsé az adataimat? Mert gondolom azért nyilatkoztál meg, hogy felhívd mások figyelmét arra, hogy szavamnak ne higgyenek, mert nem az vagyok, akinek mondom magam. Meg kellene tenned, mert különben akkor én itt elszabadulok, mindenkit elkábítok, behálózók és csapdába csalók! Vagy nem akarsz jót tenni ezzel a közösséggel? Ha itt abbahagyod, akkor sokan téged is besorolnak a rosszmájúak közé. Ámbár, ha ez nem zavar téged...
Én meg nyugodtan dolgozhatok a cselszövésemen tovább, és akárhonnan nézzük is, de te a tettestársam leszel, ha nem cselekszel!
Kedves Flaska!
Köszi a tippet, de előtte már megnéztem, ezért is céloztam rá. Hölgy vagy férfi sz_lg_lt_t_? Erre is, arra is szükség van. Nincs ebben semmi rossz.
De felmerül ilyenkor bennem mindig az a kérdés, hogy mit is jelent az, hogy rossz, vagy rosszabb? Szavai és a szavai mögé illeszthető gondolatai alapján azt mondanánk, hogy ő rossz, vagy rosszabb, mint mi. Az ő gondolati világában mi vagyunk azok. Nem jelenthető ki egyértelműen kinek van igaza. Biztos, hogy sokan a szavak mögé látnak, és így mindenki eldöntheti a gondolatai által felépített saját világában, hogy melyik oldalt tartja szimpatikusnak, és melyiket nem. Szándékosan írtam szimpátiáról és nem ítélkezésről. El kellene fogadni, hogy tökéletlen világban élünk. El kell fogadni, hogy olyan, amilyen! És ebben a bölcs utat az ítélkezés-mentes gondolkodás, és hozzáállás jelentheti. Minden csak történés, mi vagyunk azok, akik azokat jónak vagy rossznak minősítjük. Ezzel saját magunknak okozzuk a szenvedést. A rosszat elutasítjuk, a jót féltően védjük és ragaszkodunk hozzá. Ha középen maradunk, ítélkezés-mentesen, akkor lehet megélni mindent, úgy valójában, ahogyan az ténylegesen van.
Mindenkinek szép napokat kívánok!