A szöveges hírdetéses Alexa véltelenül sem az aki a képeken van. Erősen kerülendő.
Május · Újonc · A szöveges hírdetéses Alexa véltelenül sem az aki a képeken van. Erősen kerülendő.
No para, mehetsz hozzájuk nyugodtan !
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
No para, mehetsz hozzájuk nyugodtan !!!
Zoéról és Violáról mit tudtok mondani? Valaki volt már náluk esetleg?
Sziasztok Kedves Mindenki!
Most hétvégére /szombat estére/táncolni jól tudó lányt keresek legénybúcsúba!
Előre is Köszönöm!
Válaszokat ide várok!
Kinga a kórház tájékán:
Nem nagy eresztés, megkérdőjelezhető, hogy ő van e gyáltalán a képeken..
a valóságban kisebb vékonyabb br....
a produkció gyenge, de legalább a lakás tűrhető.
Hi!
Valakinek megosztaná velem a tapasztalatát Reginaról, Grétiről és Zsófiról?
Hogyis van ez? Ez most kinek az önrekláma?
Ezzel sajnos én is így vagyok, egyáltalán nem veszi fel a telefont, még sms-t is írtam neki, bár ez veszélyekkel jár.
Sziasztok!
Tifani ( 20 ) -ról nincs valakinek hiteles beszámolója? Úgy látm június óta fent van, de még nem találkoztam eddig Vele, viszont nagyon csiklandozza a fantáziámat. :-)))
Üdv: Thomika
Helló,
úgy gondolom mindig vannak olyanok, akik a lányokat szende szűzeknek tartják és mi gonosz férfiak csak kritizálni tudunk. Talán nemcsak a jó tippek miatt kellene feljönni a fórumra, hanem az élményeket is megosztani, azaz nem más kárán elkerülni lányokat.
Nem tudok akceptálni egy rossz minőségű szolgáltatást csak azért, mert esetleg rossz napja volt a leányzónak, akkor azon a napon nem kell hírdetni!
Nem diszkont *rat kérnek el ebben az esetben, hanem a teljes d*jat. Lehet, hogy kicsinyesnek tartottok, de tőlem sem vesznek meg hibás vagy kifogásolható terméket és Ti sem fogadnátok el az élet más területén ilyet!
Ezt azért írom mert, korábban emiatt kaptam innen is, onnan is kritikát!
Következésképpen, aki azért kritizál, mert mi néhányan a lányok hibáira hívjuk fel a figyelmet, tessék gyűjteni a p*nzt és kipróbálni a lányokat, majd megosztani a véleményeket!
Pl. Virág tetszik, de a héten nem tudok menni hozzá, de szívesen venném a tapasztalatokat!
Előre is kösz!
Üdv:
Kamilla messze a legjobb lány Nyíregyházán!
MIndent úgy csinál meg ahogy megbeszéltük a telefonba,
sőt még túl is tesz rajta. MIndenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon aranyos kedves, hatalmas melle van, és még a popót is szereti!
Nem rak ki egyből a házból, hanem mindenről beszélgethetünk.
Én megtaláltam a lányt akinek visszatérő vendége leszek!
Drága, sok sikert a kereséshez!
Ezek csak észrevételek!!!!1 részt ez a vendégek áttverése..Màsrészt csalàsnak lehet az ilyet nyílvànítani...persze hogy utàlsz felnézni ha épp rólad van szó..vagy épp hozzàd tartozó személyről.. ;)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Valóban..Amina és Mona tényleg 1 csaj..Kedves Mona az 5.képen ottfelejtetted a tetkód.. pff :D
Szarul retusálta a segge fölött a tetkót amatör.
Dehogy is, csupán ikrek. Ha pedig nem akkor az egyik a másik alteregója, vagy a másik az egyiké !
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Mona ás az Amina egy lány a hülye is látja csak nem értem hogy futhat 2 hirdetés 1 szolgáltatórol???
Bocsánat, ZS-CS páros!
Helló Gróf!:)
Pontosan!:)
Kedves Zénó!
Bocsánat,hogy újra én de pár hozzászólással ezelőtt írták, hogy ők nem együtt vannak!! Akkor hogy látogattad meg a Zs-M párost ???