sziasztok.tudnátok nekem segíteni? melyik lányt,hölgyet ajánlanátok mostanság??ki az akit érdemes meglátogatni?? válaszotokat előre is köszönöm
sziasztok.tudnátok nekem segíteni? melyik lányt,hölgyet ajánlanátok mostanság??ki az akit érdemes meglátogatni?? válaszotokat előre is köszönöm
Ez meglep,amit olvasok most itt Helénáról... Remélem Heléna,ha ezt látod,akkor azért dobsz ide egy gyors magyarázatot,hogy legalább miért nem írtál a srácnak egy üzit,hogy mégsem jó. Feszt dícsértünk itt,remélem meg tudod magyarázni ezt a két esetet itt egymás után. (Természetesen nem kötelező)
Sziasztok!
Ma délelőtt még elérhető valamelyik lány?
Üdv: Thomika
Szia szexipasi!
Azt hiszem Perlát csak akkor fogod elérni, ha látható a hirdetése.
Szia
Perlának meg tudod adni az elérhetőségét, rendel most?
privátba jöhetnek infók is róla!
köszönöm
Tomi05 · Kvázi-tag · Helénát én is megszerettem volna látogatni a napokban, de Julius beszámoloja miatt inkább más lányt választok. Nem szeretnék én is úgy járni mint ő.
Velem is ez volt ma...Igaz a haveromnak probáltam volna leszerverzni és én intézkedtem a barátom helyet...Bár én úgy gondolom h az én esetemben attól ilyedt meg h netán mind2en felmegyünk hozzá...Pedig ez eszünk ágába se jutott én pl Krisztához mentem.Na mind1...Csak sajnálom mert nemsokára már nem lesz MO-n a haverom és ez lett volna neki az első h ilyen szolgáltatást vesz igénybe.Így nagyon csalódott voltam.
Sziasztok!
Perlát néztem ki magamnak akit meglátogatnék de eltűnt a hirdetése!
Valaki meg tudja adni a számát? Vélemények róla?
Köszönöm előre is!
Kedves Heléna!
Sajnos rombadöntötted a bennem kialakulóban lévő imázsodat - már ami a megbízhatóságot,korrektséget
illeti. Ha két telefonbeszélgetésünk között meggondolod magad (nem vagyok szimpi,nem érzed jól magad,
vagy csak úgy egyáltalán... stb) legalább egy sms-t kűldj, hogy nem tudsz vagy nem akarsz fogadni. Semmi gond de nem borítom fel miattad az egész délutánomat.
Sajnálom,sajnállak.
Amina=Mona=Régi Liana
Bár nem vagyok annyira régi motoros, de itt írtam róla:
+ szerintem Kendrával egy helyen van.
Köszönöm a segítséget :)
Én még októberben voltam nála, meg is szerettem volna osztani az élményem a fórumon, de elmaradt... Most viszont, hogy van érdeklődés iránti, hát leírom. A fényképeken ő szerepel, s ha nem kevered össze a körutakat, mint ahogy én tettem első nekifutásra, akkor vele találkozhatsz. Azt kapod, amit a telefonban leegyeztettek, a hangja is kellemes. Engem a mellei vonzottak leginkább, s nem csalódtam... Jó volt elbújni benne. Kellemes volt vele, ajánlott kategória, s ami fontos, nincs lenyúlás. Én még biztos, hogy meg fogom látogatni, csak még alkalmat keresek rá.
CSá!Bátran vedd fel vele a kapcsolatot!Kedves beszélgetős inteligens a lány!Minden kétségedet eloszlatja a szép mosolyával amint belépsz az ajtón!a franciája jó nyálas és mondhatni tökéletes!de nem fényezem tovább mert még reklámnak veszik egyesek!kellemes kikapcsolódást nála!
Boldog Új Évet Kívánok Minden Hölgynek 2014 ben is :) Sziasztok :)
Sziasztok! Dóri (24) nem kis mértékben felkeltette az érdeklődésem. Ha esetleg van olyan férfitársam, akinek van tapasztalata az említett Hölggyel kapcsolatban, és megosztaná velem (akár privátban is) azt megköszönném. Üdv.
Tomi05 · Kvázi-tag · Virág 21 A kiscsaj alacsony, de nagyon szuper teste van. Szép arc! a popsija pedig eszméletlen. Hátrány: nemhogy NFVSz nincs nála de sima natúr fr*ncia sem.
Gréti 25 jó a csaj, jó a kéró, a képen tényleg ő van. Ami számomra negatívum, nincs kölcsönöm fr*ncia. Gumi nélkül +***moderálva***franciázik. Nyalni abszolult nem lehet.
Sziasztok.
Egy kis segítség kéne, mégpedig abban h aki volt ezeknél a lányoknál: Ivett(28), Gréti(25), Virág(21)-nél az leírná nekem a tapasztalatait.
Köszönöm!
Üdv
Sziasztok!
Egy lány sem elérhető ma vagy holnap?
Jah és nem vagyok kancsi,hamár szemkontaktus fel nem vétele. :)) Nem megbántva ezzel a kancsikat természetesen.
Jah és naponta kétszer mosok fogat,nem egy fogam van és természetesen egy látogatás előtt is szoktam fogat mosni. :)) Tehát még mielőtt valakinek esetleg az jutna az eszébe,hogy biztos nincs fogam csak egy,amit tombolán nyertem,hát megnyugtatásul közlöm nem így van és a szájhigiéniám is rendben van. :)))