Hali mindenkinek! Gondoltam megosztok veletek pár infót.
Kitty 23: Ő van a képeken és nagyon tutajos a csaj. Érti a dolgát és két menet között lehet vele beszélgetni is. *rai akkor még kicsit húzósak voltak de ahogy hallom a telefonba mostanság már mindenki felzárkózott *rban hozzá. Sajna szolgáltatásban nem ezt tapasztaltam. Tiszta ház nincs lehúzás átverés. Több lány dolgozott a házban de annyira figyeltek a diszkrécióra hogy egyikkel se találkoztam.
Detty 41: A képeken ő van már amennyire meg tudtam állapítani. Szerintem idősebb mint írja de attól még nagyon jól csinálja a dolgát. Nincs nála se lehúzás átverés, egyedül fogad. Nincs lacafaca áteszi az irányítást és teszi a dolgát. Szeret irányítani és beszélgetni. Tiszta rendezett a ház. Órát nem nézte sose. Rendszeres vendége vagyok. *rai ma már a megszokottak.
Kata 37: Akkor oltam nála mikor még nem csak masszást vállalt. A képeken Ő szerepel nincs lehúzás, átverés. Egyedül fogad. kicsit lehet idősebb mint ahogy mondja de a teste nagyon jó. Hosszú lábak, kicsi de formás cicik és szép gömbölyű kemény fenék. Kicsit félénk volt főleg az elején de mikor bemelegszik nem kell félteni, érti a dolgát. *rai szerintem a legjobbak a városban, legalább is amiről én tudok. Órát nem nézte, ahogy én láttam rendszeresen túlléptem nála folyton. Csak az volt a bajom hogy mikor nekem lett volna jó ő már olyankor nem dolgozott.
Rózsa 40: Még akkor voltam nála amikor még egy kolléganőjével rendelt. Kétszer voltam náluk de teljesen kikészített a két nő. Esküszöm életem legjobb órái között szerepel az a két óra amit náluk töltöttem. Sajna már csak egyedül van és azóta nem tudtam elérni. A képeken ő van. idősebb ős is ahogy láttam de cseppet se számít nála. Nincs lehúzás nincs átverés. Tiszta rendezett a ház, órát nem nézték. Szerettek annó beszélgetni és jól is lehetett velük azt is tenni.
A többi lánynak akiknél voltm már nem látom fent a hirdetéseiket. De nem véletlenül ha értitek mire gondolok. Magas *r kevés szolgáltatás vagy alacsony szinvonal.
Tervezem meglátogatni Tifani 18-at, esetleg Rebeka 19-et, Izabella 23-at. Ha valakinek van infó szivesen fogadom őket.
Remélem segíthettem!