Még annyi, hogy Lina = Nóri és a köztemetőnél lévő krt.-on dolgozik. Onnan tudom, hogy Nórinál már voltam, és privát üzenetben beszéltünk. Most pedig Linda neve alatt a Nóris üzeenetek vannak. :)
Még annyi, hogy Lina = Nóri és a köztemetőnél lévő krt.-on dolgozik. Onnan tudom, hogy Nórinál már voltam, és privát üzenetben beszéltünk. Most pedig Linda neve alatt a Nóris üzeenetek vannak. :)
Sziasztok, erről a Gyuláról mit lehet tudni? Eddig konkrétat nem olvastam róla, honnan tudom, hogy ő az, hirdetés alapján? Valaki megoszthatná, hogy a többiek ne szaladjanak bele.
hali , lina 24 -ke hölgyet ismeri valaki? járt már nála? jonak tunik!
Sziasztok! Ma meglátogattam Mollika23at és nagyon-nagyon kellemes eggyüttlét volt
Örökösföldön rendel átlagos panelban.
1órára fizettem be,amit előre adtam oda.Majd közös fürdés volt és egyszerüen a nagy mellei világraszóló élmény.
franciája tökéletes,és majd előlről vettem kezelésbe ezt a kebelcsodát,majd hátulról löktem neki. A végén mellszex és az utódok a mellén landoltak,majd folytak szét a nagy formás mellén. Nállam 10/10 AJÁNLOTT KATEGÓRIA
Sziasztok! Minden olvasónak Boldog Új Évet! Segítséget kérnék tőlletek abban, hogy kit érdemes felkeresni felkeresni, szolgáltatás tekintetében, ahol nincs időhúzás, inkább legyen magassabb a kiadás csak legyen minőség lehúzás nélkül!
Köszi aki veszi a fáradtságot és ír!
megmondó · Kvázi-tag · Szia budajakab!
A linket én is megnézném, illetve az infó jó lenne privátba nekem is.
Kösz.
ööö, na mindegy
Gróf úr, ezt ma neked ajánlom :)
Tomi05 · Kvázi-tag · Látogasd meg és legyél te az első "tesztpilóta" :))
Majd várjuk a beszámolódat.
Sok sikert! :)
Szia Linda! Neked is BUÉK! Tudod nem szokásom a repetázás,de év elején felkereslek majd,kíváncsi vagyok mi újság veled és hogy szebb lettél-e a 2014-es esztendőre. :) Bár ez nemigazán lehetséges,mert már 2013-ban is tökéletes voltál. :) Pusszancs!
Kamuképellenes ezuttal egyetértek veled. :)
Helénának nincs szüksége arra,hogy futtatsa itt magát. Több ismerősöm egybehangzó véleménye az,hogy jelenleg a város legjobb szolgáltatója. Az én véleményem is ez. Na de részemről ezt a témát lezártnak tekintem mostmár,mert eskü csak felbosszantom magam az ilyen hozzászóláson,mint amit Gyula írt. (Megjegyzem nem tudom ki ez a Gyula,nem ismerem) Puncigazdag új évet kívánok mindenkinek! :)
Mert a Korzó melletti csajokhoz kell menni,szerinted.. Vagy már azótta költöztetek?! Nem Heléna nevéhez írták az önreklámot hanem a tiédhez!!!
Nagyon unalmas már ez a Heléna hogy 20 néven futatja itt magát forumon közzbe meg a szolgáltatása egy nagy nulla!!
Kedves Mindneki! :)
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek.
Hétfőtől újra várok minden régi és új vendéget! :)
Üdv. : Linda
Elnézést egy is kimaradt.
Neked is boldog új évet Kriszta.
Neked boldog új évet Kriszta.
4-eske
Kriszta (39)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sikerekben és egészségben boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek!:):):)
Puszi:Kriszta
Kedves Heléna!
Akkor még egyszer - fél három körül hívtalak és Te azt mondtad 4 óra lenne számodra megfelelő időpont.
Én fél öt körül tudnék menni - mondtam de előtte hívjalak, akkor megmondod a címet - mondtad.
Már ne haragudj de a szervezés nem az erősséged. Ebben is tudnék segíteni Neked - hatalmas gyakorlatom
van ebben (is). Természetesen a többi részével a mondandódnak egyetértek - bár nem vettem volna
rossz néven (mivel Téged szólítottalak meg) ha veszed a fáradságot és nekem válaszolsz.
Magam részéről lezártnak tekintem ezt a kis diskurzust, egyben kívánok Neked egészségben, boldogságban,
szerencsében gazdag boldog új évet!
Üdvözlettel: Gyula
Ennek tükrében meglátogatom Helénát,de sajna nincs fent most a hirdetése :(,de gondolom az ünnep miatt nincs fent ,neki is jár egy kis pihenő :) Ha fent lesz azonnal megyek :)