Üdv!
Nyíregyháza:
Mostaniak:
Kamilla: előttem Bodycare ártal leírtak tökéletesen fedik a valóságot!
Anita: Ó**ő**ő utca, erősen telt, lehúzás nem volt, ***moderálva***, de feledhető
Dóri/Milla (nem tudom lehet hogy a mostaniak vagy régebbiek) még a szintén Ó**ő**ő utcán, telt csaj, kicsit gyenge francia, de egyébként rendben volt, nincs ***moderálva***
Maya: Stadionhoz közel, régi motoros de megbízható, bár feledhető élmény
Viki: ha jól emlékszem szintén a Stadionhoz közel, szintén megbízható, régebben nekem bejött, de mostanában hallottam a hozzaallasa mar gyenge
Mollika: ha jól emlékszem régebben F**n*c körúton volt, (de lehet nem ő volt) sztem nem is volt egyedül, ***moderálva*** éppen nem volt, de nagyon gyenge
(nem tudom a nevét) fekete hosszú hajú vékony roma csaj, óvakodni tőle, egyszerű műsor, simán ***moderálva***! (A*a**y és ***moderálva*** utca környékén voltak)
(nem tudom a nevüket, nagyon régen Sóstón): egy lepukkant családi házban, bárkik is voltam, simán felejthető
Edit: V**á**i *á* utca, idősebb erősen molett, de nagyon megbízható, franciája tanítandó!
Léna: K**ó***i út környékén, megbízható, új kégli, szilikon cicik, nem ma kezdte a szakmát látszik, de nekem mégis felejthető..
Ancsa ? (talán): M**z** utca, tényleg nem 20 éves, nem is vékony, de rendben van
Dundika: O*I-val szemben, erősen telt, de megbízható, bár franciája nem egetverő, de aki szereti a molett nőket lehet pakolni rendesen
Volt még pár hely, de sztem azok megszűntek, nevekre sem emléxem már.
Ha valaki igazi kikapcsolódást és kínálatot akar,sajnos át kell menni Debrecenbe. Sok helyen voltam, nincs időm leirni, meg a nevekre sem nagyon emlékszem már, de egyszer fogtam csak bele egy csajba aki kissé felejtős volt, a tövvi az mint rendben volt, többhözz vissza is jártam.
Budapest: na itt aztán van kínálat, de amennyivel nagyobb a akínálat annyival több gynegébb teljesítménybe is bele lehet futni, de ***moderálva*** nem találkoztam.