Üdv mindenkinek!
Kb 1 hete meglátogattam Zsany25 és Candy21 párost!4kezes masszázsra és egy fr*nciára érkeztem!A lakás elmegy!hangulatos kis sarokban történnek az események!Mindkét lány jól masszíroz de egyetlen negatívum hogy a fehérnemű nem került le róluk!a lányok csinosak formásak szépek és kedvesek és jól el lehet beszélgetni velük a masszázs közben!A maszírozás végén Zsany kiment és kettesben maradtunk Candyvel!A leányzó csak óvszerrel vállal mindent így a fr*nciát is!Tehát felkerült a munkaruha és neki látott!Sajnálatos módon nem egészen azt kaptam mint amit szerettem volna!kapkodott és cibálta a szájában alig volt!Mikor megkérdeztem hogy esetleg levehetném e a mell tartóját közölte hogy az inkább maradjon rajta!
Összegzni az egész dolgot nem lehet sajnos!Zsanyban nem csalódtam!tökéletes profi módon maszírozott de nekem személy szerint Candy fr*nciája nem jött be!Ez nem azt jelenti hogy másnak nem fog tetszeni az amit Candy csinál tehát ki kell próbálni másnak is mert lehet hogy csak éppen rossz passzban kaptam el de nekem az jött le hogy arra ment hogy haladjunk siessünk lőjj egyet és távozz!
A lakásban biztonságban éreztem magam és nem volt semmiféle arra utaló jel hogy vigyáznának a lányokra!
infó esetleg ezekről a lányokról valakinek?
Réka22
Dorina20
Barby20
Niki19
Nikol19
Fruzsi21
Dóra25
Barby19