Szia kedves Nemetzolika!
Szerintem te egy másik Tina 20-nál voltál mert ln nem rég voltam az itt hirdető Tinánál és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.Gyönyörű lány, rajzolni sem lehetne szebb testett számomra (itt megjegyeznem h izlések és pofonok lehet h másnak nem jönne be).Annyi negativum h a fogai 1 kicsit rosszak és a gumi nélküli francia ***moderálva*** de a sima aktus ***moderálva*** szal majdnem ugyanott vagy mint ha elmennél egy dr*gább hölgyhöz.Még palacsintával is megkínált :).
A lényeg h én nagyon élveztem vele az aktust jól bánt a szajával és a teste számomra tökéletes kedves őszínte (az őszinteség alatt azt értem h végre 1 lány nem azt mondta h szereti ezt csinálni, mert én nem tudom elképzelni h mindenféle jött mentel összefekdjön 1 szép csinos lány és azt szeresse és élvezze).Megfogom még látogatni!
Végül de nem utolsó sorban nem lépcsőházban rendel!!Szal a te sztorid már itt sántit!Kriszta-nal éreztem utoljára ilyen jól magam!Mind a 2 hölgynek oylan kisugárzása van a számomra h ha szar kedvem is van egyből felvidulok :).
Kérlek Nemetzolika h ha leakarsz valakit járatni akkor 1 kicsit jobban próbálkozz mert ez elég gyengus volt :).
Üdv LittleFinger