Sziasztok!Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Ma késő délután meglátogattam Dorina(33) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára, de végül 1 óra hosszára maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos teremtés. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 12 óra munka után,délután folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyett könnyen orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, örülök ,hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik,öszinte beszélgetései elgondolkodtatóak! Dorina(33) volt a 4. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása példaértékű! Dorinán(33) kívül hasonló pozitív élményem van Dóra(25), illetve Lénáról. A kakukktojás az Beatrix(19) volt számomra, akinek *** moderálva *** volt a bugyija,a feneke annyira mini,hogy belefér a tenyerembe,legszívessebben *** moderálva *** volna neki! :( A közmondásban is benne foglaltatik: három a magyar igazság, de negyedik a ráadás! :) További szép estét kívánok mindenkinek!