Én nem mondtam senkiról sem hogy rossz szolgáltató és itt hívnám fel a figyelmet a szóra SZOLGÁLTATÓ.
Márpedig a szolgáltatónak az a dolga hogy szolgáltasson az anyagiak fejében ez minden téren így van vagy ha bármi problémája van akkor azt kell mondani akár találkozáskor , hogy ne haragudj nem érek rá fontos dolgom akadt. Azért is hogy te interneteszz fizetsz mert egy szolgáltató te elvárod hogy a fizetség fejében azt kapd amiről szó van. Márpedig ha te fizetsz pl 1/2 órát akkor a 20. percben ne mondja azt , hgoy mar igyis lejárt az időd.
A szimpátiához annyit fűznék, hogy aki ilyesmivel foglalkozik annak a szimpátia általában a legkisebb dolog.
Nyugat M.o.-n vagy akár a fővárosban is volt olyan hölgyel dolgom akinek ha nem volt kedve akkor ezt közölte telefonon, és nem arról volt szó hogy én kényszerítek bárkit is arra , hogy márpedig a dolognak meg kell ma történni. Szóval ha egy szolgáltató ugy érzi hogy nem olyan a kedve akkor lazítson kicsit, de általában az olyan hülgyek akiknek a pénz dominál legfőképp azok nem tartanak pihenőt. És szerintem itt a pont.