Olvasom,amiket írtok és az imént átgondoltam,hogy mondjuk az elmúlt 6 hirdetőnél való látogatásom közül,hány volt pozitív és hány volt negatív élmény. Nálam 5-1 az arány az utolsó hat látogatást tekintve. 5 helyen jól éreztem magam,egy helyen pedig nem,de ott sem volt ilyen hogy közben cigizik,meg p*silni jár,hanem pusztán nem volt meg a szimpátia és így gyorsban letudtam a dolgot,de nem ért sokkal többet mint egy balkezes kiverés. :) Nos ezért is lep meg,hogy pár embernek totál negatívak a tapasztalatai,mintha nem egy városban járnánk a lányokhoz. Én pédául személy szerint sosem csinálnék olyat,mint amit az előbb is olvastam itt valakitől,hogy beérek a szobába és jól észrevehetően megnézem az órámat. Szerintem erre semmi szükség. Meg ha ezt meglátja egy lány,hogy erre megy ki a játék,már ne is számíts az ugynevezett "barátnőfeelingre." Lehet azt érezni,hogy mikor telt el a fél óra kb. se nekünk,se a hölgyeknek nem kell az órát nézegetni percenként,meg mutatni hogy most 18:37 van és indítom a startpisztolyt. Sokkal tovább maradni nem illik,mint amennyit f*z*tt*l. Szerintem max 5 perc fér bele plusszban. Ha tudod magadról,hogy neked zuhival együtt nem elég a fél óra,akkor f**es egy órát! Mert nem illik 45 percet maradni és a zuhanyzásra fogni és f*z*tni fél órát. De mégegyszer mondom nekem ezek a negatív dolgok ismeretlenek,telefonban le szoktam szűrni,hogy kihez érdemes elmenni és kihez nem.