Drága Fanni!
Vlaószínűleg a kurvasokfelkiáltójeles hozzászólásod épp az 'ujjoncoknak' fogják elvenni a kedvét - akikre amúgy gondolsz, azok az újoncok. És az, hogy újoncodból 'eggyre' több van, az bizony nem jelenti azt, hogy visszajárósod is - figyelj! - egyre több lesz.
És megcáfolom: Én nem tapasztaltam olyat, hogy tolvaj lennél, vagy lenyúlós. Az emlegetett hozzászólás a helyről szólt, nem rólad. És itt bizony már nekem is voltak Khm... Érdekes tapasztalataim.. Amit már írtam korábban, hogy látogatás közben épp csak pacsiztam a nem túl fehér, kigyúrt munkatárssal.. Ami a handstreetet illeti, egy teljesen indiszkrét, kőkeményen (és ritka pocsékul) menedzselt hely, összevissza dobált lánykák, egyiket felhívod, és ha szerencséd van, az nyit ajtót, akit hívtál, ha nincs, akkor más - de ilyenkor már jobban jársz, hogyha inkább senki.
Te egy tündéri, belevaló csaj vagy, csak épp rossz helyen, és rosszul 'kiképezve'. Akik pedig tudják, hová akarnak menni, ők használják jobb oldalt a keresőt, beírják, hogy 'Fanni', és már van elképzelésük rólad.
Ha van annyi eszed, mint pl amennyi Szamirának nincs, akkor ezt építőleg veszed, és nem támadásnak.