Közben én is alkottam: Még a múlt hét elején volt itt egy szimpi lányka, aki azóta eltűnt. Felhívtam, NFVSZ, csók mehet, megbeszéltük, hogy egy óra múlva a handstreeten. Ott voltam időben, hívom, semmi.. Vagy negyed óra után elértem, mondja, hogy úton van Debrecenbe.. Navazzeg..
Mondom, ha már handstreet, akkor próbáljuk meg Andyka (20)-at, vele a korábbi egyeztetés során annyi bajom volt, hogy nem vállal csókot. Felhívtam, megbeszéltük, hogy perceken belül ott vagyok, mehetek. Erre házhoz érve a csengő nem működik, kapu viszont nyitva, a telefont senki nem veszi fel. Vagy 10 percig szemeztem a macskával, már írtam sms-t, hívtam csomószor, mire végre 'valaki' kijött, hogy miújság.. Azt egyből levettem, hogy nem Andyka. Most meg nem mondom ki, éppen nem hirdet. 0 sympathy, fordultam is ki egyből.
Ezután hirtelen felindulásból felhívtam Anikó (26)-ot, tőle pont azt kaptam, amire számítottam, és nekem kellett. Az állomáshoz költözött, de nagyon jó helyre, továbbra is ugyanolyan lelkes, mint idáig, szenvedélyes, amennyire kell, kb ő a helyi repertoárból, aki tudja mi kell a vendégnek.
Következő: Sikerült elérni Bella (21)-et. Megbeszéltük, hogy csók, NFVSZ mehet randi 20 perc múlva. Eperjes str, hívom a házszám kapucsengő miatt, megkapom, ajtó nyílik, valaki tök más, mint a képeken. Valamelyest azért fedte az ízlésemet, szóval nem szaladtam el, de azért ez már megadta az alaphangulatot. Úgy vetkőzés közben elcsacsogtunk, hogy kivel rendel, etc, jött, hogy bemutatja a barátnőjét. Na ő volt Bella (21), legalábbis inkább hasonlított a képekhez. Hagytam magam rábeszélni 3some-ra, jah, és közben a csók + NFVSZ is eltűnt a repertoárból (telefonban még csók alap volt, NFVSZ extra). Szóval így elvoltunk hármasban egy ideig, de nem sokkal nyújtott többet, mintha egyesével lettünk volna. Egyébként Bella kifejezetten szép, csinos, csodaszép mellekkel bíró hölgy, a franciát is kimondottan kedvemre valóan űzi, de valahogy hiányzott a kémia, nyalás közben kb 0 reakció. Összességében azért pluszos volt, szerintem van, aki ki tudja hozni belőle, amit lehet. A barátnője túl sok mindent nem csinált (Tán Linett (20) volt, és bocsi, ha nem jól emlékszem, hiába kérdeztem rá, lányos zavaromban nem jegyeztem meg 100%-ra, az biztos, hogyha tényleg Linett, akkor köze nincs az itteni képekhez..)
Viszont: Attól már herótom van, hogy zsinórban harmadjára hívok valakit, egyeztetek, és mire a randira kerül sor, másvalaki lesz belőle. Lányok, ez baromira nem így működik! Ha én felhívom Szinglipicsa (21)-et. akkor nem Nedvespunci (22)-vel akarok találkozni! Arról nem is beszélve, hogy telefonban egészen konkrétan rákérdezek az igényeimre. Csók + NFVSZ, barátnő fíling. Ha nekem telefonban azt mondod, hogy figy, a csók mehet szimpátia alapján, de addig nem mondok biztosat, amíg nem találkozunk, ámen, simán elfogadom, és olyan pluszos beszámolót rittyentek ide róla, ha a többi stimmel, hogy ihaj! Mert így korrekt.