Sziasztok.Erika 20-ról már írtam, de a legfontosabb dolgot elfelejtetem Mielőtt neki fogtunk a szexhez,az ágyról levette a lepedőt, és frissen mosott lepődőre, cserélte. Utána baba popsitörlőt használt, illetve kaptam tőle. Számomra fontos,hogy egy nő ad a higiéniára.Ezt 2 okból írtam le mert.1 tényleg így történt.2 hátha így nem moderálnak.
Brema:Most tényleg éreztem az őszinteségedet.Nagyon sok kérdést tettél fel,nem tudom melyekre válaszoljak. Emlékezz te kötöttél belém,egy rossz szót nem szóltam hozzád.Miért erőltetem ezt a stílust?Olyan érzésem van mintha ismernél.Tényleg nem ilyen vagyok,nem szoktam csúnyán beszélni,soha nem is beszéltem ilyen stílusba.Egy itteni lány akivel nagyon sok időt töltetem,tőle tanultam ezeket a szavakat.Miért használom ezeket a csúnya szavakat?Gondolom feltűnt,hogy ez egy +18 szex partner kereső oldal. Szerinted azt hogy írjam le hogy egy lány leszopott,és le is nyelte.Írtad,hogy sokakat felháborít,a csúnya beszédem,ez volt a célom.Egyébként ezen oldalon vannak olyan emberek akiket felháborít a csúnya beszéd?Részükről ez nem más mint álszentség.Lénáról annyit,nagyon jól ismerem,sajnos.Bő 1 hete nem járok lányokhoz,mert nem élvezem a társaságukat, illetve nem jó velük a szex. Írtad hogy töröltessem magam.Meg is akartam tenni,de irt egy debreceni hölgy hogy ne tegyem.Tegnap kiderült,hogy miért is kérte hogy maradjak. Hónapok óta kerestem egy lányt,sehol sem találtam. Úgy néz ki,megtaláltam.Azért nem törölöm a regisztrációmat,mert privátba beszélgetek egy számomra fontos emberrel.Annyit tudok neked, és akiket felháborit a csunya beszéd, adott a lehetőség a regisztráció törlésére. Tudom fáj, de annyi jogom van itt lenni ,mint bárki másnak.Gyakran hangoztad,hogy nem akarsz okoskodni,szerintem meg azt tetted,és ha a tanácsodra lesz szükségem, hogy mint tegyek,megfoglak kérdezni.Addig pedig az otthoniakkal,és a hozzád tartozóiddal foglalkozz. Engem pedig felejts el légyszíves.
Egy kérdés,ha szabad .Léna hogy viseli,hogy a jól kereső nőből, ismét koldus nő lett?