Ámen!
kispe · Lelkes újonc · Ámen!
Newbie_nyh
Nem tom mi ez a hozzászolásod vagy h te mire fellhordoll le engem??
Atoll még másnak jo lehetek... De am se érdekell a hüje baromságod
Meg mire fell akarod te h ne jöjenek hozám??
Tán strici vagy??
több 10 visza járosom van és sénki nem panaszkodik
Persze nem felehetek meg mindenkinek
Probálod itt a nagy fölényes okoska dumádatt de ez itt nem nyerö hanem tedd zsebre..!!!
Ezen nem függ nekem a ..... mert aki akar eljön és utánna mond véleményt..!!!
Csak ti ketten panaszkodtok.....
Mind1 nem huzom fell magam.... Akinek tetszek az ugy is eljön és majd eldönti h mijen is vagyok.. Ésnem két ijen hasznavehetetlen , gép elött ülö tehetlen , idöje mint a tenger és egy lánynak akarná ronditani az üzletétt.... Szerintem meg eszt is fogja tudni mindenki....!!!!!
Huu kedves Szamira! Hidd el, ezzel a hozzászólással többet ártottál, mint használtál. Különösebben nyelvtannácinak sem kell lenni ahhoz, hogy mindenki levonja a megfelelő következtetést.
Első körben a leírás alapján lövésed nincs róla, hogy ki volt, aki írta a beszámolót, hacsak egy kb 3 hetes intervallumban ő volt az egyetlen vendéged.
'próbálta rám tukmálni az extráit' - hasonlót én is tapasztaltan nálad, az más kérdés, hogy én nem tukmálásnak éreztem, és nem érintett rosszul, de tudd be, hogy vannak akik ezt a fajta márketinget kellemetlenül veszik.
'Mindenki meg van velem elégedve' - ez nem igaz, olvass vissza a fórumon. És csak úgy szólok, hogy bizony egy ilyen helyzetben nem mindenki fejezi ki az elégedetlenségét.
És csak hogy tudd, ezek után, ha valaki ide a jobb oldalra a keresőbe beírja. hogy 'Szamira', a megjelenő 4-5 releváns találatból a te hisztid alapjén fogja eldönteni, hogy megy-e, vagy nem. Tippelsz, melyik az esélyes?
Megnéztem a képeidet igen jó csaj vagy :D büdös bogarak kedved ne szegjék :D
Kedves Szürkeség nem tom h miért hazudgálsz ijeket.. Rollam... azért mert megkértelek többször is tusolj lee??
Mert nem lehetett elviselni a szagodatt??
Meg hogy aszt montam hogy " jönek mások is"....???
És eröszakall montam nkd az ekxtrákat??
Hazudozni jeles vagy!!!
De ezzel nem ronditoll be ugy se nekem mert ismernek vendégeim.......
Mindenki meg van velem elégedve csa te nem...MERT FELHUZTAD MAGAD AMIÉRT 2-SZER KÜLTELEK TUSOLNI......
Hátt ne is haragudj de ha egyszer szo szerint büdös voltáll és más majdnem hánytam.... ne várj valami nagy jeles magatartást...!!!!
De ahogy tudtam én meg tettem mindent
Legközelebb veszek neked old spicét és akkor jobb leszek igérem!!!!
Tomi05 · Kvázi-tag · Komolyan mondom Jázmin 21 olyan mint egy gyerek..... Nekem nem jön be az ilyen kinézetű nő.
Egy nő 30 felett ér valamit és legyen legalább 170 magas és 60 kiló. Persze ez az én véleményem....
kispe · Lelkes újonc · Sziasztok!
Nincs valakinek infója Szandra24 és Jázmin21 leányzókról?
A képek biztatóak :)
Tomika 25.Semmi közöm a Miami helyszínelőkhöz, Én CIA-szét ügynök vagyok.
Azért rendelhetnél tőle egy szalámisat hátha igazat mondott:))) Meg egy ingyen fuvar a lányokhoz:-D Miami helyszínelők Nyíregyházán nagyon kemény:) Csak viccnek szántam ne vedd komolyan mi már beszéltünk privben!
Szia!
Sziasztok.A történet folytatása.{ lásd az utolsó hozzászólásom } Kaptam egy telefonszámot,hogy Ő küldte az sms-t hölgynek a nevemre hivatkozva.Egy lány azt javasolta ,hogy nyomozzam ki,hogy ki tettes.Nem érdekel a dolog,de unatkoztam így, úgy döntöttem csak felhívom.Sikerült elérnem a megadott számot,egy úrral beszélnem.A lényeget emelném ki. Állatása szerint, a szám egy céges telefonhoz tartozik.Ő egy pizza futár,és többen használják a telefont,mindig más és más.Ő nem kurvázik neki családja van, és 2 gyermek édesapja.Az sms-t nem Ő hanem egy a kollégája küldte a hölgynek .Egy szavát nem hittem el,sok volt a rizsa. De szeretem végig hallgatni ha valaki hazudik,miközben Én tudom mi az igazság.Az úr valószínűleg egy strici volt. Felhívtam tudakozót,ki a szám tulajdonosa közölték a szám titkosítva van..Ismeretlen tettessel, a nyomozást lezárom,azért mert nem ítélem fontosnak az ügyet.
Sziasztok.Nincs szándékomban feltünősködni,ha úgy is tűnik.Magát, a helyzetet is méltatlannak tartom,hogy magyarázkodnom kelljen. Ma tudomásomra jutott,hogy valaki a nevemben sms-eket küldözget a lányoknak. Nem küldtem sms-t, az itt dolgozó hölgyek egyikének sem.Ennek ellenére , ha valaki kopott rám hivatkozó vagy az Én nick nevemmel ellátott sms-t ,kérem ne vegye komolyan,nem tőlem származik.
Köszi Newbie_nyh! :) Amúgy teljesen egyformán látjuk a dolgokat. ;)
misterX · Kvázi-tag · Tökéletesen összefoglaltad!
Nyomtam is a likeot :). Aki bármi mäst képzel bele a dologba csalódni fog. Annyit azért meg hozzátennek hogy ez nem jogosít fel a bunkó viselkedésre.
pár tapasztalat a közelmultból:
Dorina 34: A képek valósak a lakás igényes, hölgy äpolt és csinos, logisztika diszkréció es a szolgáltatás is rendben. Az ellentételezés baräti. Jelenleg az egyik legjobb a városban.
Andyka: Hand street a helyszín, a lebeszelt időre odamentem váratott fél órát, miután letelt közölte hogy várjak még felet. Ez már nekem nem felelt meg a találkozó elmaradt.
Fanni 19: Vegyes érzésekkel indultam útnak mikor közölte hogy a Hand streeten van ő is de gondoltam egy esélyt még megérdemel a hely. A képeken ő van, a hely egyáltalán nem diszkrét nagy a jövés menés a lány aranyos de semmilyen volt az egész nem leszek visszajárós.
Milla masszázs: Kétszer egyeztettem vele időpontot kétszer mentem el a megadott címre kétszer vágott át.
Dóra 25: róla már korabban írtam, okos szép, erőssebb teszalkatú csaj. Lakás, diszkréció teljesen oké. Az ellentételezés kicsit magasabb de részemről összhangban volt a kapott szolgáltatással.
Dóra 25 kolléganője: Bocs a megnevezésért de nem jut épp eszembe a neve és most nincs fent a hirdetése hogy megnézzem. Nála még régen voltam egy mäsik címen. Nagy szívfäjdalmam a hölgy mert külsőre csodaszép. A szolgáltatäs viszot pont az ellenkezője volt unott kelletlen hozzáállas. Kár mert hozzá simán visszajárni ha változtatna a hozzáállásän és nem csak addig lenne szivélyes a vendéggel amíg meg nem történik a tranzakció.
Ha wjdks menedzser, keresztbe szopom magam.
Itt hozzáállás szintjén van a különbség. Te dugni akarsz, üríteni a tárat, de nem mindenkinek ez a célja. Én speciel a nyálasabb típus vagyok, én szeretném elhinni, hogy az aktuális menyecske az adott időre a csajom. És úgy is kezelem, tisztelettel.
Akkor legyen valami értelmes: Fanni (19) Hendstríten rendel sokadmagával (Andyka, Laura) Logisztika pocsék. Először szépen összeköszöntünk egy managerrel, ami még nem is lenne gond, de közben Laura takarított, a vetkőztetés az volt, hogy lehányt mindent gyorsan magáról, mert Laura mos.. A hölgy mint a képeken, gyönyörú, csodaszép mellek, nagyon csinos, NFVSZ + csók extrában. Sajnos a kémia egyáltalán nem stimmelt. Csóknál a nyelvét kb lenyelte franciánál ugyan próbált rákérdezni, hogy hogy jó, de annyira éreztem rajta az unszimpátiát, hogy még rendesen navigálni sem tudtam. Na mindegy, ő az a lányka, akit nem is tudom, hogy ajánljam vagy sem. Aranyos, kedves, de mi nem passzolunk, az 7szentség.
Az viszont tuti, hogy a hendsztrítre többet nem megyek, igen kellemetlen ott a közlekedés.
Ennyi!
Beszámolókat írjatok már ne vitázzatok! Én írnék, de nincs kiről mert mostanában nem akciózom.
Aki qrva az p.énzért b@szik! Vagy így vagy úgy ha jó a csaj akkor úgyis megpin@zod ha meg nem akkor nem! Kit érdekel a lelki világa??? Elmész hozzá, használod a testét, f*z*tsz érte és kész. Ha lelkizni akarsz akkor azt tedd az asszonnyal vagy barátnőddel de ne pr*st*val. Ennyi.
Nagyon elvagy ember ezzel a dologgal te ezek szerint itt éled ki magad. Kezdem azt hinni hogy valamelyik kisasszony menedzsere vagy, vagy itt próbálsz meg jópofizni nekik, hogy te kiállsz emellett a szent ügy mellett.
Az meg hogy rávannak szorulva erre a munkára az meg hülyeség, menjen mindenki és végezzen akkor tisztességes munkát. Mindig is lesznek nők akik pénzért szexelnek. Ez nem a férfiak hibája, hogy márpedig az az ember aki ilyesfajta szolgáltatást vesz igénybe az plusszban foglalkozzon a nőnek a kis lelkével. Ne röhögtess.
Szerintem te vagy egy menedzser vagy, vagy egy nő, vagy egy zsúrpubi itt probálod a prostik érdekeit védeni. A továbbiakban lezártnak tekintem a kettőnk között folyó diskurzust. Én csak véleményt nyilvánítottam aki ezt nem bírja feldolgozni azt nagyon sajnálom.
Figyelitek, eljött az eperszezon! :) Hirtelen kinőtt két Eperke 20 a semmiből, illetve nem a semmiből, mivel az egyik egy régi versenyző, korábban Mira (19) néven futó hölgy, a másik pedig tegnapig még Lina volt. :)
Még annyit,mert pont a lényeget nem írtam bele: Azzal,hogy bekapja a k*kidat vagy beleül a k*kidba a kedves "sz*lg*ltató" ezzel végülis a szigorúan vett "sz*lg*ltatást" elvégezte. Ha egy pici plusszt,esetleg átélést,hiteles illúziót szeretne a delikvens,abban az esetben próbálja meg nem úgymond "internetszolgáltatóhoz" hasonlítani az adott hölgyet,hölgyeket és ezt az egészet. Úgyértem ne ilyen mentalitással menjen az emberfia,hogy "ÉN itten f*z*tek oszt sz*lg*ltasson". Mert akkor elképzelhető,hogy bezony sz*lg*ltatni fog,de nem pont úgy,ahogyan azt az adott illető Csipkejózsika álmában elképzelte.