Ne foglalkozz vele, nem kell gyengébbekkel, betegekkel vitába belemenni. :)
Sok sikert Gina-hoz, aztán majd beszámolót a végén, hogy olyan-e, mint régen. :)
Ne foglalkozz vele, nem kell gyengébbekkel, betegekkel vitába belemenni. :)
Sok sikert Gina-hoz, aztán majd beszámolót a végén, hogy olyan-e, mint régen. :)
Hello! Ha azt mondom, hogy részemről az első (profitorientált leányzó), aki nem szaladt el a cuccal Szilviához, akkor gondolom megvan. :).
Szóval asszem igen, vagy legalábbis majdnem biztos, hogy élvezte. :)
Ennyit tudtok Az önreklám, a kollegina lejáratása, meg a moderálásra küldöm,na nekem ez szánalmas.
staffi · Őstag · Igaz,hogy nem szólítottalak meg a hozzàszólàsomba,sőt nem is neked cimeztem, de legyen neked karàcsony,amugy is gyengébbekel ,betegekkel,nem akarok semmi vitàba bele menni :) irigyelek ,hogy a nők tőled kérnek időpontot!! :) nem lehet mindenki ilyen " raj " mint amilyen te vagy Vilàgifiu!!
Szevasztok.Irigyelek Staffi,hogy Gina Diamondnàl ,a legendánál, sikerült időpontot kérned.Úgy látom előtted nincs akadály,hogy ha már egy ILYEN nő is szóba áll veled.Időpont kérés?Mi van veled jó ember,be csicskultál?Tőlem a lányok szoktak időpontot kérni,ma is kért az egyik, az egyik legszebbik. :-)
staffi · Őstag · GinaDiamondnàl időpont lekötve !!! :D nem egyszerű de megoldva !!! Köszi Gina :) ;)
Top 3 Nyiregyen
Norci 21
Szamira 19
És a csábos Latika 24 aki sajnos eltünt az oldalrol !
Bogárka(28)
Jó hozzállás, korrekt technika, arca tényleg szép.
*r korrekt.
Próbálom elérni Ginát a legendát,de sajnos nem sikerül. :)
Sziasztok!
Ha már Gina -a legenda- szóba került, akkor névrokona Gina (27) is említést érdemel!
Ő is a 30 körüli korosztály, ami Nála is előny. Egy nevéhez méltóan energikus egyéniség, sokat csacsog és ez nagyon jól áll neki. Külsőre csinosabb mint a képek alapján várható, a hozzáállása maximális, a hely ahol fogad teljesen oké!
Érdemes meglátogatni.
Üdv
Tomi05 · Kvázi-tag · Szia kuglófka! Ha még több információra vagy még esetleg kíváncsi ,figyelmedbe szeretném ajánlani Gróf Kurátorbácsit. Őhozzá bármikor fordulhatsz bizalommal ,ugyanis neki van a legnagyobb tapasztalata a városban hölgyek terén. Szívesen segít neked kiválasztani a megfelelő hölgyet ,és ha szépen megkéred fel is kísér a kiszemelt nénihez. Ha majd bent vagy ,arra azért vigyázz és figyelj oda, hogy a strygó bácsik az értékeidet le ne nyúlják!
Szia!
Köszönöm! Akkor Anikó26 lesz, elsőre nem kockáztatok, csak sikerüljön elérnem.
Még, nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom, hogy fogok reagálni, vadidegen előtt, aztán ha bejött akkor lehet szerencsét próbálok másoknál is.
Szia!
Én akinél eddig voltam az általad kinézett lányok közül az Anika26 és Dóra25. Anikó arcra is nagyon rendben van, teste is csinos, feszes. Tudja mi kell a vendégnek, így hát nem véletlen, hogy a fórumozók 99%-a csak jókat ír róla. Jelenleg a Nyíregyi kínálat egyik legjobbja. Dóra25 is kedves, azt kapod tőle amit telón megbeszéltetek. Kicsit husibb fajtából való, főleg Anikóhoz képest, de a mellei fantasztikusak, el tudnék vele játszani órákig is. Dóra is nagyon babaarc.
Én Anikót nehezebben értem el, kb. 1-2 nap volt mire bejutottam hozzá, Dórát hétköznap délelőtt hívtam és aznap délután már tudott is fogadni. De az, hogy mikor tud fogadni szerintem napról-napra vagy óráról-órára változik, természetesen függ az aznapi forgalmától.
Remélem tudtam segíteni! Jó vadászatot!
Mátészalkán keresek olyan hoölgyet aki szereti az *rált, és tudja is. Ha valaki tud ilyet, légyszi írjon!
Sziasztok!
A napokban ellátogattam Erika20-hoz mivel elég jó véleményeket írtak róla a fórumon. Hát... vegyes érzésekkel távoztam tőle. Pozitívumok: lakás, környék diszkrét, ő maga pedig nagyon kedves, korrekt sz*lg*lt*tó, érződik rajta hogy a vendég kedvében szeretne járni, leh*zásveszély nincs. Negatívum: szerintem a hirdetésében megadott testúlya nem fedi a valóságot, zsírpárna befigyel nála főleg has és csípő tájékon.
NF nagyon megy neki, 10/9, az aktus közben sem nyafog, csókot is rinya nélkül engedte, lehet forgatni rendesen, de nekem a teste eléggé alaktalan, nem sikerült úgy tűzbe hoznia ahogy azt elvártam egy huszonéves csajtól, ezért magára az actionre én 10/6-et adok. A végén azért a rövid fr*nciska után jó volt a szájbaaction.
Összegezve: megért egy patront, de nem hiszem hogy visszajáró vendége leszek.
Leszűkítettem a kört, elsőre aki nagyon bejönne az Norci21 és Jázmin21, közülök kit ajánlanátok?
Ha bővítem a kört Dóra25, Dalma23, és Anikó26 -al akkor kit?
Anikó26 sok jó véleményt olvastam, arcra melyik lány szebb? Nekem fontosabb, az arc szépsége mint a test.
Amúgy átlagosan 1-2 nappal előtte kell a lányokkal lebeszélni, vagy van úgy hogy hívás után pár órával már lehet is menni?
Kérlek segítsetek dönteni, már a héten akarnék menni.
staffi · Őstag · Végre màr !!! :)
Gina újra Nyíregyházán!
Sziasztok!
Keresem Nyíregyháza legjobb, legszebb lányát, első alkalmamm lenne, ezért kicsit stresszes vagyok.
Fontos lenne, hogy ne legyen flegma, lekezelő, türelmes legyen velem, igényes, ápolt legyen és tiszta lakása legyen.
Elsősorban a fiatlabb 18-25 év körüli, vékony lányok érdekelnek, de nem baj ha kicsit husosabb, csak ne nagyon.
Fontos lenne még, hogy ne roma legyen, bár ha arcra nagyon szép, és nem érződik a beszédén akkor nem gond.
Elsőre, aki nagyon bejön testre az Norci21, Dalma23, Jázmin21, Zsuzsa24.
Viszont Anikó26, Gina27, Dóra25, Viktória26, Gréti26 is versenyben van.
Kit, kiket tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is kifordultam az ajtón. 54-nek jól nézne ki de 34-nek! Már az elején is rosszul kezdődött, elfeljtette a félórával előtte megbeszélt időpontot, váratott az ajtó előtt, ez a földszinten elég ciki.