Üdv mindenkinek egy kis beszámoló a napokban voltam Zaránál egy fr*nciára jelentkeztem be gyors egyeztetés 10 perc és ott vagyok oké.Megérkeztem hát a test 10/9 arc hm 5 sör és azzal sincs probléma 10/6 de tudjuk hogy kinek mi,de aztán jött a feketeleves a bobot elkérte elöre pedig én se szeretem odaadni munka elött aztán kiment nem tudom mit csinált ilyen sokágig de ez már sok volt,bejött és nekilátott g*mi fel és mint egy örült ugy csinálta mondtam neki hogy igy nem lesz jó erre ö 15 perc a fr*ncia ugy csináljam de tegyük hozzá nem lehetett érni mert azt mondta ez +bobo na itt ment el az összes kedvem ö csak továbra is mint egy barom és szoltam neki hogy hadja majd én befejezem gyorsan végeztem magamal és tüztem a picsába fr*ncia 10/-10.Nekem ö volt a harmadik negativ sz*lg*ltató fanni19-röl már irtam és volt még Dalma23 vagy régeben Reggina volt.Ezeket ilyen sz*lg*lt*tokat összekötném pucéron kiengedném öket a városba és akiket átvertek azokal csilántal megpaskolnánk a feneküket hogy érezék milyen rossz mikor átverik.ja és ***moderálva***nek is ajánlom hogy mikor bevetnek egy friss *rut elötte teszteljék le hogy dolgozik mert silány *rut nehéz eladni igaz egy pár embert átkurnak velük de vége ugy is az lesz hogy nem fogják látogatni.Remélem tudtam segiteni abban aki most akarja meglátogatni ezt a három admint na üdv mindenkinek.