Mivel én is többször hívtam már az akkor még Ferenc köruti " villát " ( de az új helyen is ugyan az a csaj kezeli a hívásokat ) és szinte mindig ugyan az a hangu csaj vette fel a telót, megértettem ,hogy itt valami telefonközpontos kisasszony intézi a hívásokat :) De ha nagyon hamar nem változtatnak ezen a szemléleten ami most ott zajlik, akkor lehet ott tényleg a nagyon jó Latika is, lassan leépitik az a helyet ahova az emberfia szívesen ment régebben ! Amugy is álltalába ez a sürgetés ( az hogy ki***moderálva*** egy órát és 40 perc után szólnak ,hogy húzzál bele mert lejár az idő ) ez elég kellemetlen helyzetet teremt és szerintem oda a vendégek 80%-a már nem is megy vissza még ha esetleg az akcio nem is volt rossz !! De ha most vissza ossza az ember ,hogy egy óra kifizetése után 40 percnél szólnak hogy kocc van mert itt van mindjárt az új vendég, na ki lehet számolni annak a 20 percnek az ***moderálva*** elment a levesbe!! De ha távozáskor vissza vennéd a 20 perc ***moderálva*** a kessből amit ugyebár ki***moderálva*** de nem töltötted ki azt az időt végig, akkor persze te lennél a h*lye b*nkó vendég egyből !! Valahogy ez igy nem ferr sokszor !!!