A "no info" Réka=Beatrixnál bepróbálkoztam én xencsétlen...mert csinosnak tűnt a képen, harmatosnak is és poppancsot is ígért...no tényleg csinos és fiatal, ez eddig rendben, Bianka volt lakában (a Belvároshoz közel) rendel...ez már kissé gyanús.
Jó sok várakozás a ház előtt, telefonban kisded sírás -"mi van?!" ...később kiderült bnő gyermeke.
Föl, megbeszélés, fürcsi, előkészület - közben behatol a 100 kg-os bnő a Romanov dinasztiából főúri kellem és kopogás nélkül rongyol be a baszobába...itt már csak röhögtem kínomban (zseton már leadva, sajna)...végre kihúz.
Piszipuszi (no csók), majd egy frenchie, ami viszont kb. 7/10 , tehát tulképp igen rendben...közben ujjazás, mélyebben nem csípi, fejen kéz, nem csípi. Na jó akkor támadjunk..ráültetem, finom szűk, de interakció 0/0, nekrofília, zombiesex feeling, arc kifejezéstelenül réved a semmibe...közben telefon többx csöng, néha felveszi...hú ez nagyon gáz...vissza a frenchhez, azzal legalább van remény a lövésre, ez meg is történik, telepakolom, hamár-homár. legalább ennyi, aztán gyors tipli és utókezelés egy normális szol gáltató.ál, hogy helyrebillenjen a kedvem...helyre is billent rendesen.